Neler Yeni

Çözüldü✓ PSU Değişmem mi Lazım

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Daha önce aynı modelin iç temizliğini yaptım fotoğrafını çektiysem atarım buraya da.

1627240409001.png

12V'dan 523W veriyor. Yani grup düzenlemeli. Grup düzenlemeli bir PSU'ya iyi demek pek akıl kârı değil.
''Ööğöğöğ rampage psu önerdi m*la bak'' Demek yerine bana neden kötü olduğunu anlat? İç dizaynı mı kötü? Parça kalitesi mi kötü? İçinde ki bileşenler mi dandik? C4 veya bomba diyip insanları korkutacağına adam akıllı bilgi ver.

Tamam da iç dizaynı hakkında bilgi bulabileceğimiz bir kaynak yok. Sentetik test olma imkanı yok çünkü daha iç yapı bilgisi yok. Nereden bilgi versin?

En İyi Cevap
7
Daha önce aynı modelin iç temizliğini yaptım fotoğrafını çektiysem atarım buraya da. Ayrıca etkisi olacağından emin olabilirsiniz. Yeni üretim Psular'ın neredeyse hiçbiri kendi kendine sistemi 2 paralık etmez bu bana göre batıl inanç gibi bir şey artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

''Ööğöğöğ rampage psu önerdi m*la bak'' Demek yerine bana neden kötü olduğunu anlat? İç dizaynı mı kötü? Parça kalitesi mi kötü? İçinde ki bileşenler mi dandik? C4 veya bomba diyip insanları korkutacağına adam akıllı bilgi ver.

Akım korumalı prizi de her ihtimale karşı karşılaşılabilecek voltaj dalgalanması ve elektrik kesintileri için öneriyorum. Kullanılan psu coolermaster da fsp de olsa yine önerirdim.
Tamam okey. Parçaları dandik. Merdiven altı üretim, İçinde ki baskılı devre kartı dandik. Parça kalitesi berbat. Korumaları yok.
Başka kanıt?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Tekrar belirteyim, Ben hiç bir markanın fanı değilim, hiç bir markadan para almıyorum bunları söylerken tamamen kendi hür iradem. Ben değiştirilmemesinde sakınca görmüyorum. Bir dönem kullandığım, servise geldiğinde temizlediğim(servis dediğim kendi dükkanım bir markaya bağlı değil) bir güç kaynağı. Stabilite testleri beni üzmedi ben de kullanılmasında sakınca görmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Tama okey. Parçaları dandik. Merdiven altı üretim, İçinde ki baskılı devre kartı dandik. Parça kalitesi berbat. Korumaları yok.
Başka kanıt?
Parça kalitesi berbat değil ortalama düzey denilebilir,devre kartı ortalama,Korumaları tam olmasa da var ki her psu tam koruma ile üretilmiyor,merdiven altı üretildiğini pek sanmıyorum açıkçası

Ben böyle bir cümle kullanmadım.
Sadece sizin için söylemedim genelde karşılaşabiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Alıntıyı görüntüle

12V'dan 523W veriyor. Yani grup düzenlemeli. Grup düzenlemeli bir PSU'ya iyi demek pek akıl kârı değil.

Tamam da iç dizaynı hakkında bilgi bulabileceğimiz bir kaynak yok. Sentetik test olma imkanı yok çünkü daha iç yapı bilgisi yok. Nereden bilgi versin?
Eski telefonumda bir ihtimal fotoğrafı bulunuyor olabilir yarın bakıp en kötü atabilirim buraya.

Bu söylediklerinize nerden vardınız?
(Gülmekten ölüyorum bu arada.)
İşim gereği birsürü marka ve birsürü model incelemesi yapıyorum. Siz nereden vardınız peki söylemesi ayıp?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Tekrar belirteyim, Ben hiç bir markanın fanı değilim, hiç bir markadan para almıyorum bunlar kendi düşüncelerim. Açıkçası elde varsa akım korumalı priz ile kullanılır. Yeni alınacak olsa önereceğim bir psu değildir daha ucuza daha iyi markaların var. Ama kullanılmasında ben sakınca görmüyorum.

Arkadaşlar konu çözüldü teşekkür ederim cevaplar için
Rica ederiz efenim

En İyi Cevap
7
İşim gereği birsürü marka ve birsürü model incelemesi yapıyorum. Siz nereden vardınız peki söylemesi ayıp?
Günde 50 kere (lafın gelişi) bilgisayar parçası psu\anakart falan filan tamir ettiğimden ve bu marka psu'lar çok sayıda elime geçtiğinden olabilir mi?
Veya internette heryerde bas bas rampage\frisby gibi marka psu almayın bağıran teknoloji sitelerinden olabilir mi?

Tekrar belirteyim, Ben hiç bir markanın fanı değilim, hiç bir markadan para almıyorum bunlar kendi düşüncelerim. Açıkçası elde varsa akım korumalı priz ile kullanılır. Yeni alınacak olsa önereceğim bir psu değildir daha ucuza daha iyi markaların var. Ama kullanılmasında ben sakınca görmüyorum.

Rica ederiz efenim
Akım korumalı priz var diye bir şey olmayacak diye bir şey yok. Akım korumalı priz her şey değil. Yani akım korumalı priz var diye ona takılı cihazlara hiçbirşey olmayacak diye bir olay hiçbir zaman yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Günde 50 kere (lafın gelişi) bilgisayar parçası psu\anakart falan filan tamir ettiğimden ve bu marka psu'lar çok sayıda elime geçtiğinden olabilir mi?
Veya internette heryerde bas bas rampage\frisby gibi marka psu almayın bağıran teknoloji sitelerinden olabilir mi?
Size gelenler sorunlu bendekiler sütten çıkma ak kaşık o zaman? Benim yerime siz birtanesinin iç dizaynını gönderirsiniz o zaman. Ayrıca ben de gidin rampage alın demiyorum. Elde varsa akım korumalı priz ile kullanmakta sakınca yok diyorum. Benim için rampage ve frisby ortalama psulardır. Frisbyde sadece foem serisini seviyorum orası ayrı konu. Herneyse umarım dediğimi anlamışsınızdır.

Akım korumalı priz var diye bir şey olmayacak diye bir şey yok. Akım korumalı priz her şey değil. Yani akım korumalı priz var diye ona takılı cihazlara hiçbirşey olmayacak diye bir olay hiçbir zaman yok.
Ona bakarsanız Coolermaster bir psunun da bozulmayacağına veya sistemde ki parçaları bozmayacağına dair bir kaide yok. Akım korumalı priz voltaj dalgalamalarını ve anlık elektrik kesintilerini önlemek için zaten kullanılması gereken bir şey benim gözümde.

En İyi Cevap
7
Size gelenler sorunlu bendekiler sütten çıkma ak kaşık o zaman? Benim yerime siz birtanesinin iç dizaynını gönderirsiniz o zaman. Ayrıca ben de gidin rampage alın demiyorum. Elde varsa akım korumalı priz ile kullanmakta sakınca yok diyorum. Benim için rampage ve frisby ortalama psulardır. Frisbyde sadece foem serisini seviyorum orası ayrı konu. Herneyse umarım dediğimi anlamışsınızdır.

Ona bakarsanız Coolermaster bir psunun da bozulmayacağına veya sistemde ki parçaları bozmayacağına dair bir kaide yok. Akım korumalı priz voltaj dalgalamalarını ve anlık elektrik kesintilerini önlemek için zaten kullanılması gereken bir şey benim gözümde.
Daha fazla laf anlatmayacağım anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Daha fazla laf anlatmayacağım anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
Asıl siz dediklerimi çarpıtmaya çalışıyorsunuz ama yanlışınız olan noktalar var bunları da kabul etmelisiniz. Yine de seviyeli tartışma için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,880
Üyeler
165,086
Son üye
berkay125
Top Bottom