Neler Yeni

PSU değiştirirken tüm kabloları degistirmek gerekiyor mu?

real1ty

80+ Bronze
Bir sürü kablo var, ssd'ye baglı ekran kartına baglı anakarta falan baglı. Ben yeni psu alacagım zaman sadece psu kutusu mu geliyor, yoksa kablolar da geliyor mu? Yani psu mu degistirecegim zaman bütün kabloları cıkarıp yenilerini mi takmam gerekiyor?

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566
Bir sürü kablo var, ssd'ye baglı ekran kartına baglı anakarta falan baglı. Ben yeni psu alacagım zaman sadece psu kutusu mu geliyor, yoksa kablolar da geliyor mu? Yani psu mu degistirecegim zaman bütün kabloları cıkarıp yenilerini mi takmam gerekiyor?
kablolarıyla beraber geliyor

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
24 pin dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum ama şöyle bir durum var 0 kablolarıyla bir ürün alıyorsun neden değiştirmiyorsun? 24 pini kesinlikle değiştirmelisin, özellikle wattları farklıysa.

Öyle bir psu yaktım, deneyim konuşuyor. Ciddi anlamda bum sesini duyarsın :D

real1ty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
24 pin dışında sıkıntı olacağını sanmıyorum ama şöyle bir durum var 0 kablolarıyla bir ürün alıyorsun neden değiştirmiyorsun? 24 pini kesinlikle değiştirmelisin, özellikle wattları farklıysa.

Öyle bir psu yaktım, deneyim konuşuyor. Ciddi anlamda bum sesini duyarsın :D
:D Ben 400w psu'm ile devam edeyim yola o zaman.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
:D Ben 400w psu'm ile devam edeyim yola o zaman.

Hayır yapman gereken tek şey, kabloları düzgünce değiştirmek. Ben değiştirmediğim için yaşadım bunu ve özellikle 24 pinde sorun olur.

real1ty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır yapman gereken tek şey, kabloları düzgünce değiştirmek. Ben değiştirmediğim için yaşadım bunu ve özellikle 24 pinde sorun olur.
Sadece anakarta, ekran kartına, ssd'ye, fanlara ve rgb ışıklara kabloları takacagım degil mi? Buradan bakınca 15000 tane kablo gözüküyor ama cogu birlesik zaten.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kabloları değiştirmeme gibi bir imkanın yok zaten hocam. Şuan kullandığın ve yeni alacağın psu full modüler değilse her türlü değiştireceksin. Hangi kabloyu nereden söktüğüne dikkat et ve ona göre yenisini tak.

Top Bottom