Neler Yeni

Yardım Psu ekran kartına Cw yaptırırmı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Dostlar arkadaştan bir pc aldım konusunu açtım fakat sistemde akıl almaz bir coilwhine oluyor ben bakımı yaptığımda oynadığımda bu kadar değildi sadece psuda vardı psu dandik powerboost ztn psuda coil whine vardıda ekran kartında yoktu şimdi ondada var çok fena ses yapıyor kapakta açıktı oyun oynarken

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
ilyas koç
Çok önceden youtubeda denk gelmiştim bu tarz birkaç videoya. Farklı farklı psu ları test edip CW sesinde azalma gözlemliyorlardı ama çok düşük ihtimalli bir durum bence

Ekran kartına Undervolt yapıp oyunlarda fps sabitleyerek CW sesini rahatsız etmeyecek seviyelere düşürebilirsiniz. Kasa kapağını kapatınca da farkedilir oranda azalır

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok önceden youtubeda denk gelmiştim bu tarz birkaç videoya. Farklı farklı psu ları test edip CW sesinde azalma gözlemliyorlardı ama çok düşük ihtimalli bir durum bence

Ekran kartına Undervolt yapıp oyunlarda fps sabitleyerek CW sesini rahatsız etmeyecek seviyelere düşürebilirsiniz. Kasa kapağını kapatınca da farkedilir oranda azalır
valorannta denedim hocam onda oldu coil whine :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistemi satacağım zaten uygun bir fiyata aldım da satarken sıkıntılı bir durum olur diye düşünüyorum ondan merak ettim acaba psudan fark eder mi diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,520
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom