Neler Yeni

Psu ezilmis sıkıntı olur mu?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
bozuk diye mi gönderdin geri? bozuk diye gönderince doğrudan servise yönlendiriyorlar. beğenmedim diye iade edince iade alıyorlar :D değişik bir sistem.
bozuk değil fan arızalı iade istiyorum dedim adam değişim anlamış nasıl oluyorsa artık gözleri 144p herhalde

Doğuhan

80+ Silver
Arkadaşlar fotoğrafı kendimiz düşünüyoruz lütfen arkadaşa kızmayın sadece hayal edin

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bozuk değil fan arızalı iade istiyorum dedim adam değişim anlamış nasıl oluyorsa artık gözleri 144p herhalde
ben aldığım ürünü yanlış gönderdiklerinde kavga etmiştim iade istemiyorum bana doğru ürünü gönderin diye. değişim gibi bir durum söz konusu değil iade edin tekrar alın dediler. altı üstü ampul. yanlış göndermişler, doğrusuyla değiştirmediler. sonra iade ettim başka yerden aldım.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
ben aldığım ürünü yanlış gönderdiklerinde kavga etmiştim iade istemiyorum bana doğru ürünü gönderin diye. değişim gibi bir durum söz konusu değil iade edin tekrar alın dediler. altı üstü ampul. yanlış göndermişler, doğrusuyla değiştirmediler. sonra iade ettim başka yerden aldım.
hb pişmanlık hbde başka satıcıdan alacaksın hbnin mağazasından değil

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır