- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam çıkmayınca sert yaptım vallaYanlışınız var bence .
Mesaj otomatik birleştirildi:
FDB fanlarında göbeği çıkıyorda arkadaş biraz sert davranmıs .
hocam çıkmayınca sert yaptım vallaYanlışınız var bence .
Mesaj otomatik birleştirildi:
FDB fanlarında göbeği çıkıyorda arkadaş biraz sert davranmıs .
Hocam o göbek çıkıyor fakat eşit ve dikkatli basmak gerekiyor .aykut hocam öyle önerdi bende çıkarmaya çalışırken fanı elime aldım
hocam çıkıyordurda ben beceremedim elime aldım işte yaHocam o göbek çıkıyor fakat eşit ve dikkatli basmak gerekiyor .
Hocam yatağı ile plastik yuvasından çıkmıyormu ?Tutucu pini kırarak çıkartıyorsun daha hayır gelmez o fandan
Fan yaprağının o dönen metal kısmı segman ile bağlı. Onu kırarak çıkartıyorsun, çıkmasına çıkar ama ondan sonrasından hayır gelmiyorHocam yatağı ile plastik yuvasından çıkmıyormu ?
hocam yanlış anlamayın ama tartışmak yerine sorunu çözsekneyse ben bu fanı pwm anakart 4 pine takıp sıcaklık sensörünü biyere soksam olmazmı
Sıcaklık sensörü olan model iyi olmaz. PSU kontrol etmeli devrini. PWM olan modeli daha mantıklı.hocam yanlış anlamayın ama tartışmak yerine sorunu çözsek
Tc versiyonunumu aliyim 3 pinliSıcaklık sensörü olan model iyi olmaz. PSU kontrol etmeli devrini. PWM olan modeli daha mantıklı.
Sensörlü olan TC versiyonu. Onda hız o sensöre göre yapılır.t
Tc versiyonunumu aliyim 3 pinli
hocam birde benim psu fanı 2 pinli ama hızlanıp yavaşlıyor o neden
o fanın 2 pin versiyonunu nasıl bulabilirimSensörlü olan TC versiyonu. Onda hız o sensöre göre yapılır.
2 pinli hızlanıp yavaşlar zaten dedimya voltajla kontrol ediliyor çünkü.
Bulamazsın. En fazla 3 pini üretildi daha görmedim 2 pinini. 2 pin üretmezler zaten kasa fanı bunlar.o fanın 2 pin versiyonunu nasıl bulabilirim
ne diye aramam lazım
3 pini 2 pin kullanabilirmiyim peki zaten takarak değil birbirine dolayarak kullanıcam 2 sini bağlar 1ini boşta bırakırım olur değilmiBulamazsın. En fazla 3 pini üretildi daha görmedim 2 pinini. 2 pin üretmezler zaten kasa fanı bunlar.