Neler Yeni

psu fanı kasa dikey konumdayken traktör sesi çıkarıyor

batuu123

80+ Bronze
gamepower 550w psu var 14cm fanı var lakin kasa dikey konumdayken oyuna girince traktör gibi ses çıkarıyor kasayı yan yatırınca sorun çözülüyor ne yapabilirim? yağlayın demeyin çünkü yağlamak için arkadaki kapağın çıkması lazım ama çıkmıyor açıp baktım..

EsdeathSama

80+ Bronze
gamepower 550w psu var 14cm fanı var lakin kasa dikey konumdayken oyuna girince traktör gibi ses çıkarıyor kasayı yan yatırınca sorun çözülüyor ne yapabilirim? yağlayın demeyin çünkü yağlamak için arkadaki kapağın çıkması lazım ama çıkmıyor açıp baktım..
Eğer fan alta doğru bakıyorsa toz filtresini kontrol edin temizleyin.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Güç kaynağını söküp içini açıp fanı kontrol et sorunun tam olarak neyden kaynaklandığına bak başka türlü sorunu çözemezsin sağlıklı olmaz

batuu123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç kaynağını söküp içini açıp fanı kontrol et sorunun tam olarak neyden kaynaklandığına bak başka türlü sorunu çözemezsin sağlıklı olmaz
fan yüksek devirde dönmeye başlayınca aşağı baktığından sarkıyor sanırım o yüzden ses yapıyor fanı ters çevirsem psuya zararı olur mu

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
sesi kaydedip atabilme şansınız varmı belki coilwhine falan olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom