Neler Yeni

PSU fanından böyle bir ses geliyor neden olabilir

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
EmreE
Psudan 2 gün önce ses gelmeye başladı geçer diye boşverdim sonradan devam etmeye başlayınca dün konu açtım net bir cevap gelmedi bu gün tekrar açıyorum sanki fana bir şey sürtüyormuş gibi ama değil neden olabilir birde nasıl çözebilirim

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eymenarthur
Psudan 2 gün önce ses gelmeye başladı geçer diye boşverdim sonradan devam etmeye başlayınca dün konu açtım net bir cevap gelmedi bu gün tekrar açıyorum sanki fana bir şey sürtüyormuş gibi ama değil neden olabilir birde nasıl çözebilirim

coil whine ses büyük ihtimal bobin sesi yükte daha fazla yapması normal fana bir şeyin sürtecegini sanmıyorum fanda donuyor zaten

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Ümit
Coil Whine sesinin bununla alakası yok başka bir şey bu

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Arda doğan
Psu'yu sök sanayide fazla basınç olmadan ufaktan bi hava tuttur fanlar tozlanmış olabilir bir şey takılıyor olabilir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Arda doğan

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
EmreE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olur fark etmez ama basıncı fazla olmasın devreye bir zarar verir kondansatörleri oynatır falan sıcakta olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide kompresör kullanacaksan ilk eline tut içinde hava yogunlaşıp su olabiliyo su stmasın psu'ya
Tırdan kompresör tuttum ses biraz olsun kesildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,931
Üyeler
163,079
Son üye
The-King
Top Bottom