kesinlikle en mantıklı yorum. eliniz yatğın degılse girmeyın her hangı bir elektrikçi yapabilirElektronik bilginiz var mı?
AC akım gelen kablolardan birisi kopmuş. Muhtemelen nötr olan. Lehim makinesiyle lehimleyebilirsiniz. Bantla bantlamayın sakın.
Yeni port alıp lehimleyip oraya sabitlemenizi öneriyorum. Eğer el beceriniz yoksa herhangi bir elektrikçi de yapar.
Hocam 2 günlük bant ile yapsam hiç mi olmaz ?Elektronik bilginiz var mı?
AC akım gelen kablolardan birisi kopmuş. Muhtemelen nötr olan. Lehim makinesiyle lehimleyebilirsiniz. Bantla bantlamayın sakın.
Yeni port alıp lehimleyip oraya sabitlemenizi öneriyorum. Eğer el beceriniz yoksa herhangi bir elektrikçi de yapar.
Nasıl başardın diye sormak istiyorum ? :/Yeğenimin ayağı güç kablosuna takıldı ve güç girişini kasadan ayırdı + beyaz kablo lehimden ayrıldı idareten elektrik bandı ile bir şeyler yapsam olur mu?
Bant eriyebilir ve yangın çıkabilir. Daha önce başıma geldi. Temas yerine tam denk gelmezse orada kıvılcımlar çıkabiliyor.Hocam 2 günlük bant ile yapsam hiç mi olmaz ?
Yeğeninin ayaği takilmis diyo yaNasıl başardın diye sormak istiyorum ? :/
Bu kadar basit çıkan bir şey değil. Hangi marka nasıl olmuş merak ettm. Çözümü furkan kardeş söylemiş. Senin ikili diyaloga cekmeni anlayamadım. Haddimizi aşmayalım işimize bakalım.Yeğeninin ayaği takilmis diyo ya
Ayrica konuyla alakasiz bir yorum cozumunuz yoksa mesaj yazmayin
Kasa masanin ustunde ise olabilir gibi geldi bana (kusura bakmayin gerginim biraz bu ara)Bu kadar basit çıkan bir şey değil. Hangi marka nasıl olmuş merak ettm. Çözümü furkan kardeş söylemiş. Senin ikili diyaloga cekmeni anlayamadım. Haddimizi aşmayalım işimize bakalım.
Hocam dükkanda a101de satılan lehim seti gibi bi set var onunla şuan ki porta lehimlesem idare eder mi?Bant eriyebilir ve yangın çıkabilir. Daha önce başıma geldi. Temas yerine tam denk gelmezse orada kıvılcımlar çıkabiliyor.
Bu kadar basit çıkan bir şey değil. Hangi marka nasıl olmuş merak ettm. Çözümü furkan kardeş söylemiş. Senin ikili diyaloga cekmeni anlayamadım. Haddimizi aşmayalım işimize bakalım.
sağlama alıp elektrikçiye götürmen daha iyi olurHocam dükkanda a101de satılan lehim seti gibi bi set var onunla şuan ki porta lehimlesem idare eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 sene önce gamegarajdan almıştım onların psu ve kasası
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 sene önce gamegarajdan almıştım onların psu ve kasası