Sadece 2k ultrada oyun oynayacağım başka iş güç vb için kullanmıyorum. Yük altına biner mi grafik ayarlarını fullemek vb. Pek bi bilgim yok bu konularda kusura bakmayınçok yük altına sokmazsan yeter ama önerilen 750w olması
ucu ucuna yeter arkadaşında dediği gibiSadece 2k ultrada oyun oynayacağım başka iş güç vb için kullanmıyorum. Yük altına biner mi grafik ayarlarını fullemek vb. Pek bi bilgim yok bu konularda kusura bakmayın
Oyun oynarken sıkıntı çıkartır hocam önerilen 750W. O yüzden 600W psu yu 750W ile değiştirin.Alıntıyı görüntüle
Bu sisteme 1 Sata SSD ve
Kingston NV3 1TB M.2 2280 NVMe SSD | PCIe 4.0 Gen 4x4 | Up to 6000 MB/s | SNV3S/1000G
Marka modelli SSDyi takıcam gördüğünüz gibi 600W psu bi sıkıntı yaratır mı
Sistem şuan elimde hocam kullanıyorum sıkıntısız ama yazdığım Kingston model ssdyi az önce sipariş verdim onu takıcam sadece. Sıkıntı olursa iptal edicem siparişi o yğzden sordumOyun oynarken sıkıntı çıkartır hocam önerilen 750W. O yüzden 600W psu yu 750W ile değiştirin.
Bu sistem kesinlikle daha iyi bir psu yu hak ediyor bütçe müsaitliğinde ilk işiniz psu değişimi olsun.Alıntıyı görüntüle
Bu sisteme 1 Sata SSD ve
Kingston NV3 1TB M.2 2280 NVMe SSD | PCIe 4.0 Gen 4x4 | Up to 6000 MB/s | SNV3S/1000G
Marka modelli SSDyi takıcam gördüğünüz gibi 600W psu bi sıkıntı yaratır mı