Şuan bende frisby 650w bir psu mevcut kötü diyor çoğu kişi o yüzden fsp 600w almayı düşünüyorum ama arada 50w fark var yeterli olur mu ileriye dönük müdür, sistemim r5 3600 xfx rx5700 değiştirmem saçma olur mu almalı mıyım almamalımyım sizce?
Aslında patlıyor.Bnce kullan PSU yu boşa masraf etme kötü diye patlayacak hali yok ya. He satarım bunu üste para koyarım diyosan 600luk alma ileriye dönük al fsp 700w 80 bronz al.
Pc yi oc li kullanıyormusunuz.Aslında patlıyor.
Fark etmez dandik PSU uzun süre tam yükte çalışır veya zorlanır ise yarım kiloluk bomba gibi patlar.PC yi oc li kullanıyormusunuz.
Ne yapayım kararsız kaldımFark etmez dandik PSU uzun süre tam yükte çalışır veya zorlanır ise yarım kiloluk bomba gibi patlar.
Değiştirin.Ne yapayım kararsız kaldım
Değiştirin.
Koruma sertifikaları olan bir PSU alın.
600W rahat yeter.
m.n11.com
500 lira 700w 80+ psu var sen o psuyu 200-350 arası satıp koyup alabilirsin.Ne yapayım kararsız kaldım
İyiBu iyi midirBilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
FSP ortalama bir marka 600W'da yeterlidir. Ama gerçekten 600W mı?Şuan bende frisby 650w bir PSU mevcut kötü diyor çoğu kişi o yüzden fsp 600w almayı düşünüyorum ama arada 50w fark var yeterli olur mu ileriye dönük müdür, sistemim r5 3600 xfx rx5700 değiştirmem saçma olur mu almalı mıyım almamalımyım sizce?
500 lira 700w 80+ PSU var sen o psuyu 200-350 arası satıp koyup alabilirsin.
Anlamadım 600 w yazıyorFSP ortalama bir marka 600W'da yeterlidir. Ama gerçekten 600W mı?