Neler Yeni

Psu ile ilgili sorum var

Sagittarius

80+ Silver
Şimdi öncelikle selamlar

Birisi için sistem toplayıp uygun fiyata vereceğim ama şu var ki elimdeki PSU 300 Watt :D ve Rx570 bağlıyacagim ve sistemin Tuketecgi watt miktarı 334 watt olarak buldum yani 34 Watt aşıyor bu aşma sorun çıkarırmi onu sormak istiyorum

Sadece siz cevabı verin X3440 işlemci ile bağlanacaktir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Gökmen
Şimdi öncelikle selamlar

Birisi için sistem toplayıp uygun fiyata vereceğim ama şu var ki elimdeki PSU 300 Watt :D ve Rx570 bağlıyacagim ve sistemin Tuketecgi watt miktarı 334 watt olarak buldum yani 34 Watt aşıyor bu aşma sorun çıkarırmi onu sormak istiyorum

Kısa vadede günü kurtarır fakat güçlü oyunlarda veya işlemlerde sıkıntı çıkartır

Berjriko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Berk Korkmaz
Şimdi öncelikle selamlar

psu 12v kanalında ne kadar verdiğine bağlı rx 570 takıpta evi yakmadan önce bence bi etiketine bakın.

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
300 WATT yetersiz.
ONU BİLİYORUM DİMİ
Kısa vadede günü kurtarır fakat güçlü oyunlarda veya işlemlerde sıkıntı çıkartır
Öyle aman aman oyun oynayacağını sanmıyorum hem CS Valo falan yüksek ayarlarda oynuyum hemde ödev vs. Hızlı yapsın diye istek aldım
psu 12v kanalında ne kadar verdiğine bağlı rx 570 takıpta evi yakmadan önce bence bi etiketine bakın.
Molex lerden çekeceğiz mecbur elimde başka PSU kalmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Gökmen
ONU BİLİYORUM DİMİ

Öyle aman aman oyun oynayacağını sanmıyorum hem CS Valo falan yüksek ayarlarda oynuyum hemde ödev vs. Hızlı yapsın diye istek aldım

Molex lerden çekeceğiz mecbur elimde başka PSU kalmadı
Usta bende bi ara düşük watt psu kullandım Call of Duty WW2 oynarken ssdyi zortlattım ündelik işlerde çerez oyunlarda kullan ama bir an önce değiştirmeye bak

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şimdi öncelikle selamlar

Sistem 12V kanalından 300W civarı güç isteyecek. Elindeki PSU tahminimce maks 200W veriyordur. Sistem oyun açmadan bile stabil çalışmayabilir.

Bir de RX 570 çok güç tüketen bir kart, PSU nun gücü yetse bile (yetmeyecek ama diyelim ki yetti) RX 570 o Molex kabloları eritir 😀

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem 12V kanalından 300W civarı güç isteyecek. Elindeki PSU tahminimce maks 200W veriyordur. Sistem oyun açmadan bile stabil çalışmayabilir.

Bir de RX 570 çok güç tüketen bir kart, PSU nun gücü yetse bile (yetmeyecek ama diyelim ki yetti) RX 570 o Molex kabloları eritir 😀
Psu High Power yalnız

Yani 1660 Ti li bı sistemde erişmişti hala kullaniyor verdiğim adam herhangi bir sorun olduğunu söylemedi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Psu High Power yalnız

Yani 1660 Ti li bı sistemde erişmişti hala kullaniyor verdiğim adam herhangi bir sorun olduğunu söylemedi
PSU nun değerlerini buraya at da tam olarak yorum yapabilelim. Elinde varsa üstünde yazıyordur zaten.

Ama RX 570 i Molex ile beslemek hiçbir türlü mantıklı değil 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,220
Üyeler
167,940
Son üye
crexx
Top Bottom