bladeR
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Arkadaşlar EZDIY-FAB PSU kablo uzatma seti almayı düşünüyorumda bu marka nasıldır, bilgisi olan veya kullanan var mı?
Son düzenleme:
Sleeve kablo siyah almak istediğine emin misin genelde fakrli renk alıyorlar PC ye baya hava katioArkadaşlar EZDIY-FAB PSU kablo uzatma seti almayı düşünüyorumda bu marka nasıldır, bilgisi olan veya kullanan var mı?
Sleeve kablo siyah almak istediğine emin misin genelde fakrli renk alıyorlar PC ye baya hava katio
Letgo vs de var uyguna baya ezdiy kaliteli PC modifiyesi yapıyor malları iyi
Senin baktığın model bu .
Kasamda tüm bileşenlerim siyah RGB veya renkli renkli kablolar sevmiyorum şu anki PSU kablolarıda halihazırda siyah fakat parlak bir yapıya sahip oldukları için ve dağınık durdukları için pek hoşuma gitmiyor.. herşeyimin siyah olmasına ayrı özen gösterdim.Sleeve kablo siyah almak istediğine emin misin genelde fakrli renk alıyorlar PC ye baya hava katio
Bilgim yok ama keşke sade siyahı olsaymış yurtdışından geliş süresini beklemektense alırdım burdan.Bu marka nasıldır alınır mı
![]()
BitFenix Alchemy 2.0 Black,Red Sleeved Uzatma Kablosu Kiti
BitFenix Alchemy 2.0 Black,Red Sleeved Uzatma Kablosu Kiti fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
BitFenix kaliteli markadır ama ürünü bilmiyorum.Bu marka nasıldır alınır mı
![]()
BitFenix Alchemy 2.0 Black,Red Sleeved Uzatma Kablosu Kiti
BitFenix Alchemy 2.0 Black,Red Sleeved Uzatma Kablosu Kiti fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr