JAVERT
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
2. el 600w PSU aldım. Sisteme monteleyip güç kablosunu takınca aniden odamın ve banyonun şarteli attı. Sistemin bağlı olduğu uzatma prizin şalterini 0 konumuna getirdim. Sonra gitip şalterleri açmayı denedim. Kendi odamın şalterini açtım fakat banyonun ki açılmıyor, kendini tekrar kapatıyordu. Odama gidip sistemin bağlı olduğu uzatma prizin şalterin 0'da olduğunu unutup tekrar 1 konumuna getirdim. Tekrar banyonun şalterini açmayı denedim ve açıldı. Odama gittim ve PSU'dan CW diyebileceğimiz bir ses meydana geldiğini farkettim. Uzatma prizin şalterini 0'a indirmeyi denedim fakat bu sefer şalter 0'dan kendini tekrar 1'e attı. PSU'nun güç kablosunu çıkarıp denedim fakat yine olmadı. Bu sefer uzatma prizin güç kablosunu çıkardım fakat yine kendini 1'e alıyordu. Anca birkaç saniye sonra şalteri 0'a almayı başardım. İlk PSU'nun güç kablosunu sonra uzatma prizin kablosunu taktım. Prizin şartelini 1'e alınca CW sorunu tekrar başladı. Biligsayarın açma tuşuna basınca bilgisayardaki tüm ışıklar hızlıca sönüp geri geldi. Fakat o arada ablamın odasının ve banyonun şalteri tekrar attı. Ama sistem açılmıştı ve CW sorunu ortadan kalkmştı. Şalterleri ablam açtı ve herhangi bir sıkıntı olmadı. Bilgisayarın çalışmasında da herhangi bir sıkıntı yoktu. Bilgisayarı kapattım CW sorunu yeniden başladı kasanın arkasındaki Ethernet kablosunun LED'leri yanınca ses artıyor LED'ler sönünce ses azalıyor.Fakat sistemi açınca ses yok oluyor. Bilgisayarı 4,5 kez kapatıp tekrar açtım fakat herhangi bir şalter atmadı ve herhangi bir ışık sönüp geri gelmedi. Bu sorun PSU'dan mı yoksa uzatma kablodan mı kaynaklandı ya da başka bir şey den mi kaynaklandı? Eğer PSU'dan ise bu PSU'yu kullanmak daha çok sıkıntı yaratacak mı? PSU: ZALMAN ZM600-LE