Drsağbırakmayan
80+ Bronze
Kapağı açmanız lazım anakart üzerinde yazması lazımHiçbir fikrim yok kapalı kasadan nasıl bulabilirim
Kapağı açmanız lazım anakart üzerinde yazması lazımHiçbir fikrim yok kapalı kasadan nasıl bulabilirim
Bilgim 0 değil orta derecede biliyorum diyebilirim. Hatta psu nun içini açtım ve biraz araştırmayla köprü diyot un kısadevre yaptığını ya da sigortanın patladığını öğrendimKapağı açmanız lazım anakart üzerinde yazması lazım
Neresinde olabilir tam olarakKapağı açmanız lazım anakart üzerinde yazması lazım
Hocam PSU ölçmeden bir şey demek zor belki sadece sigorta atmış olabilir belki daha fazlası da olabilir.Bilgim 0 değil orta derecede biliyorum diyebilirim. Hatta psu nun içini açtım ve biraz araştırmayla köprü diyot un kısadevre yaptığını ya da sigortanın patladığını öğrendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neresinde olabilir tam olarak
Amd phenom 2Hocam PSU ölçmeden bir şey demek zor belki sadece sigorta atmış olabilir belki daha fazlası da olabilir.
Ama sisteme yeni PSU Alacaksanız anakartınız üzerinde marka model yazması lazım ATX soketler birbiri ile çok çok eski değilse uyması gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç olmadı işlemci nedir öyle bakalım