Öneri Psu önerisi Kaç Watt almalıyım

Reaksiyon skoru
19
Merhaba hocalarım
Bir sistem dizmej için çaba gösteriyorum şu aralar
Sistem genel olarak
Ryzen3 3100 ve asus dual 5500xt den oluşmakta buna ne kadarlık bir psu almam gerekiyor ve psu konusunda bir çok marka var ben bunu buldum nasıl sizce iş görür mü?

Merhaba hocalarım
Sistem genel olarak
Ryzen3 3100 ve asus dual 5500xt den oluşmakta buna ne kadarlık bir psu almam gerekiyor ve psu konusunda bir çok marka var ben bunu buldum nasıl sizce iş görür mü?
o psu yerine zalman zm550-gvii al 550w yeter o sisteme

Söylediğiniz en ucuz 499₺ benim attığın 476 ve kuponlarla eğer ki fiyati arttırmazlarsa düşürebilirecegime inanıyorum

Merhaba hocalarım
Sistem genel olarak
Eğer acelen yoksa FSP HV Pro 550'nin stoklara gelmesini beleyebilirsin.

Merhaba hocalarım
Sistem genel olarak
550W veya 600W

Pek bir bilgim yok hocam fakat bu düşük kalmaz mi?,
Kalmaz merak etme 550w 2060 lı bir sisteme bile yeter belki 2060s e bile yetebilir hem senin attığın osu 600w ın 12v kanalından 540w verebiliyor benim attığımda 540w verebiliyor senin sistemine rahat yeter merak etme hem zalman zm550 gvii hv pro dan 2 tane fazla korumaya sahip

Benimde aklımda bu vardı ama bir anda bütün stoklar tükendi
Aynen tek getiren incehesap tı sonra inventus getirmeye başladı 2 gün sonra stoklar bitti zalman almanı tavsiye ederim onun stok sorunu yaşayacağını sanmam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,320
Üyeler
185,706
Son üye
WillRise
Geri