Tamda ona bakıyordum.Dostlar şu PSU nasıl
Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 600W Aktif PFC 120mm Fanlı Power Supply
Yani 80+ lar ile eşdeğer miTamda ona bakıyordum.
OVP, OPP, OTP, SCP bu koruma sertifikaları varmış.
12V'dan 556W veriyormuş.
80'e kadar verimlimiş.
[Rehber] PSU(Güç Kaynağı) Hakkında Bilgiler V2.0
PSU(Güç Kaynağı) Nedir? - Güç kaynağı, bir sistem ya da düzeneğin gereksinimi olan enerjiyi sağlamak için kullanılan birimlerin genel adı. PSU(Güç Kaynağı) üstünde yazan Güç kadar mı harcar? - Hayır. Üstünde yazan güç değeri verebileceği en fazla gücü ifade eder. PSU(Güç Kaynağı) üstünde yazan...donanimarsivi.com
80+ ne demek olduğu öğren ilkin. Attığım konuda yazıyor. Alınabilir sisteme zarar vereceğini sanmıyorum.Yani 80+ lar ile eşdeğer mi
80+ alınan gücün ne kadar verimli olarak parçalara gönderdiğine denir yani hem elektrik faturasına etkisi vardır hemde fazladan voltaj yollayıp ısı değerlerini düşürmeye yardımcı olur80+ ne demek olduğu öğren ilkin. Attığım konuda yazıyor. Alınabilir sisteme zarar vereceğini sanmıyorum.
Tam olarak doğru değil sisteme yine teknik olarak üstünde yazan değer kadar gönderir ama prizden daha fazla watt çeker.80+ alınan gücün ne kadar verimli olarak parçalara gönderdiğine denir yani hem elektrik faturasına etkisi vardır hemde fazladan voltaj yollayıp ısı değerlerini düşürmeye yardımcı olur
Dediğimle uyuşuyor benceTam olarak doğru değil sisteme yine teknik olarak üstünde yazan değer kadar gönderir ama prizden daha fazla watt çeker.
Bence yeterli gelir yaBen de alacağım sanırım da daha önce Elite v3 serisi pek iyi değil diyenler vardı. Kararsızım keşke Sharkoon 650W indirime girseydi. Bu arada RX 5600XT ve Ryzen 5 3600X sisteme yeterli mi bu PSU bilen birisi yanıtlayabilir mi? Bu arada hala bir umut bekliyordum şu an yeni bir PSU eklendi ama maalesef C4 Frisby eklenmiş.
Gaming gecesinde 380tl şuanda sizce kaça düşerDostlar şu PSU nasıl
Cooler Master Elite V3 MPW-6001-ACABN1 600W Aktif PFC 120mm Fanlı Power Supply