Neler Yeni

PSU patladı diğer parçalar zarar görür mü

Furkan31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
Arkadaşlar azönce war thunder ana ekranda bekliyodım telefona bakıyodum ve Bi anda ışık falan geldi patlama sesi çıktı, ekran gitti hemen fişi çektim açılmıyor artık
(PSU :bombom)
sizce diğer parçalar çalışırım zarar gördi mü tecrübesi olan varsa yardım edermisiniz

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,601
İsim
Emre siyah
onu denemeden anlayamazsın arkadaşın anakartı yanmıştı galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Mustafa Gerçek
Işık kasanın neresinden geldi ışık dediğin heralde bir şey alevlenmiş.

Furkan31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi nerden gerdi görmedim ışık zaten maximum yarım saniye beyaz ışık çıktı söndü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Koku var

Xquaress

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Oğuz Mete
Knk büyük ihtimal verir ama baya kaliteli bi psu ise büyük ihtimal bişi olmamıştır. Kaliteli psular gücü kesiyor diye biliyorum hemen öyle bir şey olacakken

mehmettici

80+ Silver
Arkadaşlar azönce war thunder ana ekranda bekliyodım telefona bakıyodum ve Bi anda ışık falan geldi patlama sesi çıktı, ekran gitti hemen fişi çektim açılmıyor artık
sizce diğer parçalar çalışırım zarar gördi mü tecrübesi olan varsa yardım edermisiniz
benimde psum patlamişti anakartim hdd ssdlerim malesef gitti ekran karti işlemci ramlara zarar gelmemiştir

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tamamen şansına, denemeden asla öğrenemessin hangi parçaya ne olmuş. Anakartın üstünde yanık patlak bişe varsa belki ordan anakartı anlayabilirsin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Denemeden anlayamazsın. Ben PSU yu cayır cayır yakmıştım (yanlışlıkla) ama sistem sağlam kalmıştı. Bazen PSU sağlam kalıp o PSU nun verdiği yanlış voltaj yüzünden tüm sistem yanabiliyor. Şans işi, en kısa sürede başka PSU takıp parçaları dene.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,058
İsim
Mehmet Aslan
psu marka model neydi

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eren Ergün
Denemen lazım hocam, parçaları çıkarıp yanık, çatlak tarzı olmaması gereken bir şey varsa en azından bir fikir sahibi olabilirsin.

Top Bottom