Neler Yeni

Psu patlaması. sebepleri nelerdir? ne yapılmalı?

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
yeni kasa toplamak için sorsair hx750 psu almıştım.
bugün kasayı toplayıp bağlantıları yaptıktan sonra çalıştırdığımda ince bir cızırtı sonrası psu'dan patlama sesi ve evin siortası attı?
psu'yu garantiye göndermek işe yarar mı? kısa devre mi yaptı? meselenin kaynağı ne?
teşekkürler

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kemal Atasoy
o ekran kartina normal 750 bronz yeter platinum cok pahali ve fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem de Atx 3.0 yoktur

Aykut D.

80+ Gold
yeni kasa toplamak için sorsair hx750 psu almıştım.
bugün kasayı toplayıp bağlantıları yaptıktan sonra çalıştırdığımda ince bir cızırtı sonrası psu'dan patlama sesi ve evin siortası attı?
psu'yu garantiye göndermek işe yarar mı? kısa devre mi yaptı? meselenin kaynağı ne?
teşekkürler
Vida dusurduysen içerisine kisadevre olmuştur kullanıcı hatasi garanti kabul etmez o durumda . Onun dışında cihaz kendi kendine bu hataya düşmüşse garantiye girer

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kemal Atasoy

skyla1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan İlhan
Instagram
hknilhan.41
Discord
Skyla1e
Battle.net
Yeskamo41#2312
Discord
Skyla1e
Twitch
Skyla1e
YouTube
hakan ilhan
İnsallah senden kaynaklı bir şey deildir. Ekran kartın yeni versiyon bir kart üstünde voltaj koruması mevcut diye biliyorum anakartında da varsa eger diğer parçalar saglamdır heralde. Garanti konusunda tabii ki direk gönder en azından onların hatasıysa yenisi gelir senden kaynaklı olmayan farklı bir hataysa da tamiri yapılır o sırada sende bilgisayarı farklı bir bilgisayarcıya götürüp olayı anlat elindeki güzel bi psu ile sistemi bi çalıştırmayı deneyin diğer parçaların kontrolü icin umarım sadece psu gitmiştir

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
o ekran kartina normal 750 bronz yeter platinum cok pahali ve fazla
Mesaj otomatik birleştirildi:

hem de Atx 3.0 yoktur
hali ahzırda ekran kartını kullandığım kullanıcı imzamda yazan bir sistemim var. yeni dizdiğim sistem için bu psu'yu tercih etmiştim. 4-5 ay içinde keran kartını da değştirmeyi planlıyorum.
Vida dusurduysen içerisine kisadevre olmuştur kullanıcı hatasi garanti kabul etmez o durumda . Onun dışında cihaz kendi kendine bu hataya düşmüşse garantiye girer
vida düşürdüğümü düşünmüyorum. garantiye gönderince göreceğiz. bakalım kendi hatamsa da öğrenmiş olurum.
İnsallah senden kaynaklı bir şey deildir. Ekran kartın yeni versiyon bir kart üstünde voltaj koruması mevcut diye biliyorum anakartında da varsa eger diğer parçalar saglamdır heralde. Garanti konusunda tabii ki direk gönder en azından onların hatasıysa yenisi gelir senden kaynaklı olmayan farklı bir hataysa da tamiri yapılır o sırada sende bilgisayarı farklı bir bilgisayarcıya götürüp olayı anlat elindeki güzel bi psu ile sistemi bi çalıştırmayı deneyin diğer parçaların kontrolü icin umarım sadece psu gitmiştir
işlemciyi bilmiyorum ama kart şuanda sağlam. cyberpunk oynuyorum hatta.

Aykut D.

80+ Gold
vida düşürdüğümü düşünmüyorum. garantiye gönderince göreceğiz. bakalım kendi hatamsa da öğrenmiş olurum
Corsair garantide kullanıcı hatasi hariç üzmüyor gönder gitsin .

skyla1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan İlhan
Instagram
hknilhan.41
Discord
Skyla1e
Battle.net
Yeskamo41#2312
Discord
Skyla1e
Twitch
Skyla1e
YouTube
hakan ilhan
hali ahzırda ekran kartını kullandığım kullanıcı imzamda yazan bir sistemim var. yeni dizdiğim sistem için bu psu'yu tercih etmiştim. 4-5 ay içinde keran kartını da değştirmeyi planlıyorum.

vida düşürdüğümü düşünmüyorum. garantiye gönderince göreceğiz. bakalım kendi hatamsa da öğrenmiş olurum.

işlemciyi bilmiyorum ama kart şuanda sağlam. cyberpunk oynuyorum hatta.
knk işlemciye bişey olsaydı oyun oynayamazdın ısı durumları nasıl kullanımların onları oynarken izlermisin bi ayrıca yüke sokup sıcaklık değerlerinede bak cok zaman geçmeden bi sacmalık varsa onuda garantiye gönderirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,192
Üyeler
165,653
Son üye
neymarjr
Top Bottom