Furkan Yanık
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 270
psu patlarsa ne olur ? psu nasıl patlar neden patlar ?
fazla aşınma derken biraz açabilir misin ?Kalitesiz olduğundan patlayabilir.
Patlarsa sistemin çöp olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aklıma gelenler; Kısa devre, fazla ısınma, fazla aşınma, fazla voltaj.
Parçalar yanar, Babanız aldıysa sistemi çok fena şeyler olur...PSU patlarsa ne olur ? PSU nasıl patlar neden patlar ?
Yanlış yazmışım düzelteyim.fazla aşınma derken biraz açabilir misin ?
Yanlış yazmışım düzelteyim.
ya adam gibi bir sistem almak istiyorum fakat ne itopyada ne incehesapta ne sinerjide adam gibi psusu olan bir kasa yok psu ayrı seçme seçeneği acilen gelmeli !Parçalar yanar, Babanız aldıysa sistemi çok fena şeyler olur...
adam gibi psusu olan bildiğin bir sistem var mıdır ?Elektrik bir gün kesilir,bir anda voltaj yükselir.O yüksek voltaj da PSU ya giderse,PSU kalitesizse ve bütün parçalara o elektriği iletirse parçaları bir daha kullanamayabilirsin.
(Böyleydi tam tanımı galiba yanlışım varsa şimdiden özür dilerim)
Tek tek toplamayı deneyebilirsin, ayrıca bütçeni belirtip yeni konu açarsan yardımcı olabilirim.ya adam gibi bir sistem almak istiyorum fakat ne itopyada ne incehesapta ne sinerjide adam gibi psusu olan bir kasa yok PSU ayrı seçme seçeneği acilen gelmeli !
adam gibi psusu olan bildiğin bir sistem var mıdır ?
Bilmiyorum ama kaliteli psu lar önerebilirim.Corsair,cooler master,thermaltake,fsp,cougar,aerocool gibi psu lar kalitelidir.Tek tek toplamak daha iyi olur ama.ya adam gibi bir sistem almak istiyorum fakat ne itopyada ne incehesapta ne sinerjide adam gibi psusu olan bir kasa yok PSU ayrı seçme seçeneği acilen gelmeli !
adam gibi psusu olan bildiğin bir sistem var mıdır ?
uğraşmak istemiyorum ilk defa masaüstü topluyorum anakarta bir rami takarken bile kırma korkusu gitmiyor içimdenBilmiyorum ama kaliteli PSU lar önerebilirim.Corsair,cooler master,thermaltake,fsp,cougar,aerocool gibi PSU lar kalitelidir.Tek tek toplamak daha iyi olur ama.
Evde eski bilgisayarın varsa onları çıkarıp tekrar tak bozulduysa ama sonra toplayıp kendin birleştirirsin ama içinde hala bir korku varsa hazır sistem seçip güç kaynağını yada başka bir parçasını özelleştirmeler kısmından değiştirebilirsin.Bütçen ne kadar?Bir sistem önerebilirim.uğraşmak istemiyorum ilk defa masaüstü topluyorum anakarta bir rami takarken bile kırma korkusu gitmiyor içimden![]()