Hayır ödemez PSU buuuummm diye patlamaz sadece yanar alev alır ekran kartına falan zarar verirPower supply patlarsa sistem yanarsa zararı kim karşılar
Hazır sistemdeki psu Patlarsa zararı Satın Alındığı Site Odermi
reis fındıklı olsa olmaz mı fıstıklı sevmiyorumHelvanı yeriz fıstıklı hem de.
Zarar ödenmez.
Patlarsa zaten sağlam kalan parça max 3 olur.
Ben de 1-2 kere patlattım ve sistem sağlam hala.Helvanı yeriz fıstıklı hem de.
Zarar ödenmez.
Patlarsa zaten sağlam kalan parça max 3 olur.
Sadeçe PSU değişir ama sistemin masrafı ödenmez.Power supply patlarsa sistem yanarsa zararı kim karşılar
Öncelikle PSU'da herhangi bir sıvı vs. tespit edilmez ise bunu hazır sistem aldığın şirket karşılamak zorunda. Fiziksel etkilerinden bahsediyorsan diğer parçalara hasar verme olanağı çok fazla. Ayrıca 1 - 2 dakikalık bir kulak çınlaması ve ufaktan bi göz açamama durumu ( başdaki uğultudan dolayı ) yaşayabilirsin. Dikkatli ol derim. ( Kendim patlattım, tecrübelerimi aktarmak istedim.)Power supply patlarsa sistem yanarsa zararı kim karşılar
MD-2 de ki güç kaynağı patlamaz dandik markalar patlar genelde.Nasıl Yani MD2 Sistem Alsak Patlasa Psu Itopya Yeni Sistem Vermezmi
Şans meselesi.Ben de 1-2 kere patlattım ve sistem sağlam hala.
Sadeçe PSU değişir ama sistemin masrafı ödenmez.
İyi bi firmadan aldıysan corsair gibi belki o karşılar tabi garanti belgen falan varsa ama karşılamama gibi ihtimali de var sen telefonu teknik servise verdiğinde bedavaya tamir etmiyorlar sonuçta bu da onun gibi bişi ama için rahat olsun ne kadar bilinmeyen marka da alsan genelde patlama ihtimali düşük oluyor ćünkü kontrol edip yolluyorlar ama tabi eğer biri yanlışlıkla kondansatörleri ters takıp kontrol etmeden yollarsa problem büyük tabiPower supply patlarsa sistem yanarsa zararı kim karşılar