Neler Yeni

PSU prize takınca şalter atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alper Desdicioğlu
Günaydın herkese. Benim mining rigim var kullandığım PSU everest eps 1650w PSU. Dün elektrikler gitti yakinda biryerde trafo patlamış elektrikler gitti 6-7 saat sonra geldi ve rigim kendisi anakarttan yaptığım ayar sayesinde otomatik açıldı. Sonra bırakıp gittim gece 4-5 sefer daha elektrik ardı ardına gidip gelmiş en son bu odada bağlı olan prizlerin şalteri atmış. Eve geldim şalteri kaldırdım direkt atıyor. Sonra tekrar denedim bu sefer komple binanın attı. Sonra açtik şalterleri ve rigden PSU yu komple söktüm hiçbir şey takılı değilken boşta prize takip denedim ve yine aynı şekilde şalter attı. Şimdi sorun PSU da net bir şekilde onu anlamış oldu. Ne yapmam gerekiyor.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Günaydın herkese. Benim mining rigim var kullandığım PSU everest eps 1650w PSU. Dün elektrikler gitti yakinda biryerde trafo patlamış elektrikler gitti 6-7 saat sonra geldi ve rigim kendisi anakarttan yaptığım ayar sayesinde otomatik açıldı. Sonra bırakıp gittim gece 4-5 sefer daha elektrik ardı ardına gidip gelmiş en son bu odada bağlı olan prizlerin şalteri atmış. Eve geldim şalteri kaldırdım direkt atıyor. Sonra tekrar denedim bu sefer komple binanın attı. Sonra açtik şalterleri ve rigden PSU yu komple söktüm hiçbir şey takılı değilken boşta prize takip denedim ve yine aynı şekilde şalter attı. Şimdi sorun PSU da net bir şekilde onu anlamış oldu. Ne yapmam gerekiyor.
Priz belki belli bir akımın fazlasında şalteri attırıyor olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alper Desdicioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Priz belki belli bir akımın fazlasında şalteri attırıyor olabilir
Evde hiçbir şey yok rigden başka akım başka yere gitmiyor sadece rig var. PSU da sorun olduğu bariz de yenisini satın aldım yarın gelecek. Bu PSU komple gg mi oldu onu merak ediyorum kurtaramaz mıyız?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,940
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Psu söküp PC olan başka başka yerde deneyiniz. Bir tanıdık vs. Orada da aynı sonucu görürseniz garantiye gondermekten başka çare yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde hiçbir şey yok rigden başka akım başka yere gitmiyor sadece rig var. PSU da sorun olduğu bariz de yenisini satın aldım yarın gelecek. Bu PSU komple gg mi oldu onu merak ediyorum kurtaramaz mıyız?
Garantiye gönder kardeşim. Eğer garantisi yoksa bir elektronikciye götür. İcerisinde yanan yada kısa devreye sebep olan parçayı bulup değişimini yapabilirler.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
........
Kısa devre olabilir veya fazla akımdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,029,582
Üyeler
163,194
Son üye