Bildiğim ve duyduğum kadarı ile hiçbir psu da bunlar olmuyor. Dengesiz voltaj verildiğinde böyle oluyor.Ucunda böyle sorunlar olduğundan sizleri uyarmak istedim, psu seçerken dikkat ediniz...
Zaten videonun amacı bu ki ?Bildiğim ve duyduğum kadarı ile hiçbir psu da bunlar olmuyor. Dengesiz voltaj verildiğinde böyle oluyor.
Yine de temkinli olmak gerek, kalitesiz bir psu uzun ve yoğun kullanım sonrasında büyük sorunlara yol açabilir bence.Bildiğim ve duyduğum kadarı ile hiçbir psu da bunlar olmuyor. Dengesiz voltaj verildiğinde böyle oluyor.
Zaten videonun amacı bu ki ?
Wrong voltage is supplied to PIII motherboard. Do not try this at home! Videonun açıklaması bu.
Alev alacak kadar değil.Yine de temkinli olmak gerek, kalitesiz bir psu uzun ve yoğun kullanım sonrasında büyük sorunlara yol açabilir bence.
O zaman kampta ateş yakmaya gerek yok dengesiz voltaj verilerek kıvılcım çıkarırız.Kötü PSU'da 1-2 saniye olur bu iş.
1-2 kıvılcım, belki bir ses, bu kadar.
Bunda patlayan PSU değil zaten. Anakarta bilerek yanlış voltaj veriliyor, olay PSU ile alakalı değil.
O zaman kampta ateş yakmaya gerek yok dengesiz voltaj verilerek kıvılcım çıkarırız.
Öyle bir şey demedim ki ?Ne alaka la?
Cidden PSU'lar bomba gibi patlıyor mu sanıyorsunuz?
O zaman kampta ateş yakmaya gerek yok dengesiz voltaj verilerek kıvılcım çıkarırız.
Konu kaldırma yok hocam moderatörden isteyip kilitleyebilirsiniz.Konuyu kaldırmayı bulamadım.
Boş yapmışsın hemde çok fazlaAlev alacak kadar değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
:d?Boş yapmışsın hemde çok fazla