PSU, SSD, RAM ONAY verirseniz sipariş veriyorum.

Ram şimdi 2x8 olsa daha iyi olur aslında.
Şimdi 1x8 alırsan sonra bir tane daha 1x8 almaya kalkarsan toplam fiyat direk 2x8'e göre 60 lira kadar daha pahalıya geliyor

CL19 değil mi bunlar ?
Arkadaşın attıkları daha iyi bu arada.
340'a 3600 MHZ Neo Forza ram'ler var. Onun dışında gayet F/P ve kaliteli ürünler. CL19 ancak 5 dakikanızı ayırarak düşürülebilir ki ben CL16 yapmıştım ve stabil çalışıyor.
Neo Forza NMUD480E82-3600DB11 8 GB DDR4 3600 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
@RevDeisDou ustam OC için CRUCIAL BALLISTIX daha iyi dedi. O yüzden bunu aldım. Neoforza alacaktım ilk başta.

Ram şimdi 2x8 olsa daha iyi olur aslında.
Şimdi 1x8 alırsan sonra bir tane daha 1x8 almaya kalkarsan toplam fiyat direk 2x8'e göre 60 lira kadar daha pahalıya geliyor
Valla gönül isterdi öyle yapayım. Kaliteli bir monitör için para ayırmaya çalışıyorum. Anca ileride bursumla alırım indirimleri takip edip. Şuan sırf 60 TL ucuz gelecek diye 300 TL çıkartırsam monitör alamıyorum.

Valla gönül isterdi öyle yapayım. Kaliteli bir monitör için para ayırmaya çalışıyorum. Anca ileride bursumla alırım indirimleri takip edip. Şuan sırf 60 TL ucuz gelecek diye 300 TL çıkartırsam monitör alamıyorum.
Tamam o zaman
Güzel, hayırlı olsun

hayırlı olsun gayet güzel parçalar. sonunda bitiriyorsun sistemi.

Geri