BahadirAlksn
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
450w - 500w bir psu bakıyorum. FSP olmasın bütçe 300 tl
Fsp marka psu aldım arızalı geldi değiştirdim 2 hafta sonra buda arıza yaptım artık fps den çok soğudum.Neden fsp olmasin aciklarmisin biraz
urun.n11.com
Bence o marka övdükleri kadar değil ilk aldığım pc yi kappattırıyordu ve tıkırtı sesi yapıyordu.İade ettim başka yerden bidaha aldım 2 hafta sonra onda da aynı sorunlar oldu.Ve içindeki kondansatörler resmen sallanıyordu hiç sağlam lehim yapılmamış.![]()
Aerocool Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Aerocool Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
urun.n11.com
Tesisatta sorun var diyelim, tıkırtı sesi yapıyordu ikisideBen hem FSP 500W'dan hem de Aerocool 500W'dan hiç o şekilde şikayetler almadım. İlk defa senden duyuyorum, evinin elektrik tesisatında bir sorun olabilir mi ?
O zaman bunu öneririm.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
3Toplam kaç PSU değiştirdin ?
O zaman dediğim gibi High Power 500W alabilirsin.Tesisatta sorun var diyelim, tıkırtı sesi yapıyordu ikiside
Post automatically merged:
3
3'ü de gayet güzel kaliteli markalar, bence sıkıntının kaynağı senin evde.Tesisatta sorun var diyelim, tıkırtı sesi yapıyordu ikiside
Post automatically merged:
3
Birincisi kalitesizdi ve hiç bir sorunu yoktu üstüne para verelim kaliteli olsun dedik daha kötü oldu.3'ü de gayet güzel kaliteli markalar, bence sıkıntının kaynağı senin evde.