Neler Yeni

PSU Tavsiyesine ihtiyacım var

Navavaner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saffet Şen
Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki hafta sistem toplayacağım. Sistemim pek güç harcayacak bir sistem değil ve ilerde ekleme yapmayı düşünmüyorum. Öncelikle sistemimi yazayım;
Amd Ryzen 3 3200g
Gigabyte b450m s2h
Corsair 8gb 3000mhz ddr4
Adata su630 240gb ssd

Ben bu sisteme Tx k3 kasa almayı düşünmüştüm uygun fiyatından dolayı. Ancak Psu sunun yetersiz olduğunu düşündüm. Bu yüzden Psu yu ve kasayı ayrı almayı düşündüm. Kasada bütçemi düşük tutucam cam kasa felan derdim yok. Tx k3 250 lira civarıydı. Psu için 200 250 tl civarında güvenilir bir psu almayı düşünüyorum. Bütçem kısıtlı ancak psu önemli bir eleman bütçemi azıcık zorlamam doğru olur diye düşündüm. Siz daha iyi bilirsiniz ancak bana 300 veya 400w psu yeteceğini düşünüyorum sistemim 160w civarı güç harcıyor. Psu tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
1-1.5 Ay kadar kullandım. Anakart arızalandığı için satıyorum. Bu bir reklam vs. değil. SilverStone kullandığım kadarıyla çok sessiz ve kaliteli bir marka. Bu yüzden tavsiye ettim...

Son düzenleme:

Navavaner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Saffet Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu firmanın psu ları çok basit görünüyor diye sikkate almamıştım şimdi baktım köklü bir firmaymış. Peki attığım linkteki 400w olanının farkı var mıdır fiyatı bana çok daha uygun https://m.n11.com/fsp-fsp400-60hcn-...qHgze0ZkA7sbBvTmZHODIXcD2kl6LEsBoCB-cQAvD_BwE
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı Olsun.
Galiba bu ürünü alacağım. Ben biraz önyargı yapmışım eski psu lara benziyor diye dikkate almamışım. Çok teşekkür ediyorum bu psu yu alacağım

Top Bottom