PSU ve kasa Titreme

Arda1999

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bilgisayari ilk aldiğimda hiç bir titreme yoktu fakat sonrasında kasanın ust tarafı titremeye başladı hiç bir seyinide ellemedim kasa fanlarını durdurdum teker teker ama yinede titriyordu galiba güç kaynağı titriyor kasayi önden kaldırınca titreme elime geliyor kasanın üstünden gidiyor nedeni ne olabilir lütfen yardımcı olun (Pc 2 aylık)

Psu: Gamegaraj 650 W +80 Bronz Sertifikalı

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisayari ilk aldiğimda hiç bir titreme yoktu fakat sonrasında kasanın ust tarafı titremeye başladı hiç bir seyinide ellemedim kasa fanlarını durdurdum teker teker ama yinede titriyordu galiba güç kaynağı titriyor kasayi önden kaldırınca titreme elime geliyor kasanın üstünden gidiyor nedeni ne olabilir lütfen yardımcı olun (PC 2 aylık)
PSU titriyorsa markası ve modelini söyler misiniz

Arkadaşlar bilgisayari ilk aldiğimda hiç bir titreme yoktu fakat sonrasında kasanın ust tarafı titremeye başladı hiç bir seyinide ellemedim kasa fanlarını durdurdum teker teker ama yinede titriyordu galiba güç kaynağı titriyor kasayi önden kaldırınca titreme elime geliyor kasanın üstünden gidiyor nedeni ne olabilir lütfen yardımcı olun (PC 2 aylık)

Psu: Gamegaraj 650 W +80 Bronz Sertifikalı
reis bide vidalarına baksana genelde vidaları gevşeyince boşlukta kalıp titriyor bakmaktan zarar gelmez

reis bide vidalarına baksana genelde vidaları gevşeyince boşlukta kalıp titriyor bakmaktan zarar g
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Baktım kaç gündür ugrasiom vida felan ayağı oynuodu onuda sıktrdmm bi şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,735
Üyeler
203,231
Son üye
erenereneren
Geri