İşlemcim Ryzen 5 2600x ekran kartım Sapphire rx5700 xt Nitro+ 550w 80+ Psu var corsair vs markası bu sisteme yeterlimi ekran kartında min 600w psu yazıyor yardımcı olurmusunuz yetersiz ise ne gibi sorunlar olur
işlemciniz biraz güç çeken bir model ekran kartıda üst seviye tavsiyem 650w 80+ ve üstü olur, para biriktirince alabilirsiniz, 550w yeterli olurmu ise çalışırtırır ama ne olur bilinmez ansızın kapanma vs. olabilir.550w 80+ var ve şuan değiştirmem mümkün değil şuanlık sorun olurmu
yük altında gözlemlemek lazım yani örnek veriyorum full hd bir oyunda sıkıntı yaşamazken 2k veya 4k bir çözünürlükle sıkıntı çıkarabilir o da en fazla kapanır bilgisayar.550w 80+ var ve şuan değiştirmem mümkün değil şuanlık sorun olurmu
bu sorun yazılımsal olabilir boşta psu ya binen herhangi bir yük söz konusu değilmonitor 1920x1080 desteklediği için 2k ya çekmem mümkün değil oynadığım çoğu oyunda sıkıntı çıkmadı rahatlıkla oynuyorum ama pc kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ve sebepsiz yere masaüstü kilitleniyor 4 kere kilitlendi 1 hafta aralıklarla bide 2 kere mavi ekran verdi Critical process died ve IRQL_NOT_LESS_EQUAL adı altında