RX 9070 XT NITRO+ PSU Tavsiyesi

salvira

80+
Reaksiyon skoru
4
SAPPHIRE RX 9070 XT NITRO+ için PSU tavsiyesine ihtiyacım var. Bu kart diğer 9070 XT modellerinden farklı olarak yeni nesil 12V-2x6 giriş kullanıyor.

Bazı PSU’larda mesela Corsair RM850e’de direkt PSU’dan 12V-2x6 output yok.

Burada aslında biraz kafam da karışık. Direkt iki tarafı da 12V-2x6 mı kullanmak gerekiyor yoksa GPU tarafı 12V-2x6, PSU tarafı ikili 8-pin mi kullanmak lazım bilemedim. Bu kablo ekran kartının içinden çıkıyor.

Farklı bir PSU mu baksam yoksa RM850e mi alsam bilemedim. Bu PSU aslında almak istediğim Corsair 3500x kasasının içinde gelecekti. Farklı PSU alacaksam da kasayı da değiştireceğim.

SAPPHIRE RX 9070 XT NITRO+ için PSU tavsiyesine ihtiyacım var. Bu kart diğer 9070 XT modellerinden farklı olarak yeni nesil 12V-2x6 giriş kullanıyor.

Bazı PSU’larda mesela Corsair RM850e’de direkt PSU’dan 12V-2x6 output yok.

Burada aslında biraz kafam da karışık. Direkt iki tarafı da 12V-2x6 mı kullanmak gerekiyor yoksa GPU tarafı 12V-2x6, PSU tarafı ikili 8-pin mi kullanmak lazım bilemedim. Bu kablo ekran kartının içinden çıkıyor.

Farklı bir PSU mu baksam yoksa RM850e mi alsam bilemedim. Bu PSU aslında almak istediğim Corsair 3500x kasasının içinde gelecekti. Farklı PSU alacaksam da kasayı da değiştireceğim.
NZXT C1200.

Kankam sistem beyazsa şu ürünün fiyatı fena değil

Sistemin siyahsa bunu da düşünebilirsin
Benzer fiyata bu da alınabilir sanki

Benzer fiyata bu da alınabilir sanki
Bu markayı hep görüyorum ama kalitesini bilmiyorum, iyi midir hocam?

Bu markayı hep görüyorum ama kalitesini bilmiyorum, iyi midir hocam?
İyidir hocam, şu ilk mesajda etiketlenen yusuf önermişti bana da, forumumuzun duayen yöneticisi mehmet yılmaz da bundan aldı hatta

öneriler için teşekkürler. ben 850 olarak düşünmüştüm ama siz 1200 önermişsiniz. özel bi sebebi var mı

@troken hocam NZXT C1200 için 3 farklı versiyon gibi spesifik öneriniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,645
Üyeler
184,195
Son üye
cagriergen006
Geri