İlk RX 9070 XT 12VHPWR adaptör kablo erimesi meydana geldi 💀

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,412

düzgün takılmazsa 600w çekmese bile yanıyor. Düzgün takmayı bilmeyen takmasın bunu.

Adam 1 ay önce pinler de kararma var diye belirtmiş 4 kere sök tak yapmış anakart değişimi yaptıktan sonra da erimiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haberde first diyor yani ilk 9070xt yanma vakası, ayrıca hafif göz gezdirdim kart bozulmamış. ve güç kaynağından kaynaklı olduğu söylenmiş
Yakında Sapphire de bile görürüz şaşırmam. Asrock özgü değil giriş problemli.

Benim de 4. kez tak çıkarım oldu tam taktığımdan emin olmak için telefonumun flaşını açıp güç girişi ile kablo ucunun plastiğin de boşluk kaldı mı diye bakıyorum. 8 pin gibi oturduğuna %100 emin olamıyorsun.

haberde first diyor yani ilk 9070xt yanma vakası, ayrıca hafif göz gezdirdim kart bozulmamış. ve güç kaynağından kaynaklı olduğu söylenmiş
İlk belirtisini vermiş ATX 3.1 psu alsa bile yakar. Çünkü hem asus rog, bequiet dark power, corsair rmx gibi ATX 3.0-ATX 3.1 psular da bunu gördük bir sürü reddit konuları var.

Son düzenleme:
bunu RTX 6090 için düşünüyorlar sanırım acaba herkes tekte düzgün takabilecek mi ki?

Adam 1 ay önce pinler de kararma var diye belirtmiş 4 kere sök tak yapmış anakart değişimi yaptıktan sonra da erimiş.

Yakında Sapphire de bile görürüz şaşırmam. Asrock özgü değil giriş problemli.

Benim de 4. kez tak çıkarım oldu tam taktığımdan emin olmak için telefonumun flaşını açıp güç girişi ile kablo ucunun plastiğin de boşluk kaldı mı diye bakıyorum. 8 pin gibi oturduğuna %100 emin olamıyorsun.

İlk belirtisini vermiş ATX 3.1 psu alsa bile yakar. Çünkü hem asus rog, seasonic, corsair gibi ATX 3.1 psular da bunu gördük bir sürü reddit yorumları vardı.
şu elemana varya feci gıcık oluyorum. sırf haterlik yaparak izlenme kasıyor bir de sinirlenmis gibi pozlar veriyor thumbnailda varya feci rage bait bu adam 😅 prim vermemek için tiklamiyorum videolarina bile ama ne soyleyecegini az buz tahmin edebiliyorum

şu elemana varya feci gıcık oluyorum. sırf haterlik yaparak izlenme kasıyor bir de sinirlenmis gibi pozlar veriyor thumbnailda varya feci rage bait bu adam 😅 prim vermemek için tiklamiyorum videolarina bile ama ne soyleyecegini az buz tahmin edebiliyorum
adam cihazlarla test ediyor kanıtlıyor yani.

adam cihazlarla test ediyor kanıtlıyor yani.
valla sırf izlenme kasalım gündemde kalalım diye gidip 5090 alıp bilerek yakan bile vardır bence, yıllardır bitmedi amd kötü intel iyi. Nvidia kötü amd iyi tarzı taraf tutma olayları. buna destek olan herkestende nefret ediyorum

hayır zaten "abi 4090 5090 yanıyor yaaa nvidia batırdı berbat firma" diyenlerin 4090 alicak parasida yok. 2 nesildir boş boş laf atıp duruyorlar

valla sırf izlenme kasalım gündemde kalalım diye gidip 5090 alıp bilerek yakan bile vardır bence, yıllardır bitmedi amd kötü intel iyi. Nvidia kötü amd iyi tarzı taraf tutma olayları. buna destek olan herkestende nefret ediyorum
16 pin de çıt sesi gelse bile emin olman gerekiyor boşluk kalabiliyor. Bu sadece NVIDIA ya özgü değil AMD de olan 16 pin güç girişine sahip kartlar için de geçerli.

hayır zaten "abi 4090 5090 yanıyor yaaa nvidia batırdı berbat firma" diyenlerin 4090 alicak parasida yok. 2 nesildir boş boş laf atıp duruyorlar
bu xx90 özgü bir şey değil 3060 ti bile yandı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,710
Üyeler
186,100
Son üye
captbatuhan
Geri