Power yeterli Furmark testi yapar mısınız ekran kartında mı sorun var?kardeşimin pcsinde r5 5500 rx5600xt var buna karşın 500w 80+ sertifikalı bir psu var oyun oynarken basit bir yük altında oyundan atıyor eskiden böyle bir sorun yoktu sebebi ne olabilir bütün oyunlarda böyle
yapıyorumPower yeterli Furmark testi yapar mısınız ekran kartında mı sorun var?
çok bilinen bir marka değilPSU nun marka model nedir
abi normal kullanımda da pek düzgün çalışmıyor mesela şu an uygulama arama yerine giremiyorumPower yeterli Furmark testi yapar mısınız ekran kartında mı sorun var?
hoca m yeniden başlat cihazı sen böyle deyince diskte de sorun olma ihtimali varyapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok bilinen bir marka değil
hatırlamıyorum
abi normal kullanımda da pek düzgün çalışmıyor mesela şu an uygulama arama yerine giremiyorum
Power yeterli Furmark testi yapar mısınız ekran kartında mı sorun var?
nasıl abi ne yapmam lazım wd blue 500 gb m2 ssdhoca m yeniden başlat cihazı sen böyle deyince diskte de sorun olma ihtimali var
O zaman OCCT yükleyip power testi yapabilir misin?abi bir sorun olmadı
ama 1 saatten uzun kullandığımda biraz kafayı yemeye başlıyor mesela arama kısmı çalışmıyor oyundaysa pubgde adam çıktığında oyundan atıyor valoda 15dk poligonda durduğumda 3 dk oyun oynadığımda atıyor
Furmark sorunsuz
nasıl abi ne yapmam lazım wd blue 500 gb m2 ssd
Hocam diskte emin değilim ama diğer donanımlarda sorun yok gibi.
Hocam CrystalDisk ile disk testi yap ve hdd sentinel ile disk sağlığına bak sorun yoksa format atabilirsinabi başka ne yapabilirim