Neler Yeni

Valorant 1440P'de oynayınca restart atıyor

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Koray D
Merhaba arkadaşlar. Forumda konusu açılan Samsung G61SD 2K 240hz Oled monitörü aldım. İşlemcim R5 3600 ve ekran kartım MSİ RX 5600 XT Gaming X. Oyunda +300 FPS civarında alıyorum genelde. Oyunu 2K çözünürlükte oynarken PC kendini restart atıyor. Sebebi ne olabilir? PSU Corsair 650W. Ayrıca İşelmcinin Kule tipi iyi bir soğutucusu var. Ekran kartının da soğutması muhteşem ama değerlerine bakmadım oyundayken. 1080P'de oynarken kapanmıyor.
knk sürücü sorunu olabilir aynı kartin sapphire pulse versiyonu bende var sicaklik degerim 65 gecmiyor şimdi yanımda olsa test ederdim 2k ama 1080p benimkiyle 300 fps civari alamiyordum islemcim i5 10400f

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
knk sürücü sorunu olabilir aynı kartin sapphire pulse versiyonu bende var sicaklik degerim 65 gecmiyor şimdi yanımda olsa test ederdim 2k ama 1080p benimkiyle 300 fps civari alamiyordum islemcim i5 10400f
Whql sürücüyü kullanıyorum, bu da afterburn death match değerleri hatta bu fotoğrafı çektikten sonra restart attı yine. Bu arada afterburn değerlerini doğru mu girdim bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam emin değilim ama vram aşıyor olabilir mi? Mesela oyunda iken msi afterburner açınız değerler gözükecek şekilde ekran görüntüsü alır mısınız? Mümkünse en az 20 dakika oynayınız.
Afterburndaki göstergeler doğru mu? Eksik var mı acaba uzun zamandır kullanmıyorum

Whql sürücüyü kullanıyorum, bu da afterburn death match değerleri hatta bu fotoğrafı çektikten sonra restart attı yine. Bu arada afterburn değerlerini doğru mu girdim bilmiyorum

Afterburndaki göstergeler doğru mu? Eksik var mı acaba uzun zamandır kullanmıyorum
Arkadaşlar sorunun kaynağını bulmuş olabilrim. Processlasso denen program açık ve CPU 0 işaretli değildi birisi fps arttırmak için önermişti. CPU 0'ı seçince ekran kartı sıcaklığı da düştü. Şimdilik kapanmıyor ama biraz daha oynarsam kapanır mı haber ederim.

Ekler

• IMG_8388.jpeg
    IMG_8388.jpeg
    888.5 KB · Hit: 6
  • IMG_8388.jpeg
    IMG_8388.jpeg
    888.5 KB · Hit: 4
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular