Neler Yeni

Valorant 1440P'de oynayınca restart atıyor

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Merhaba arkadaşlar. Forumda konusu açılan Samsung G61SD 2K 240hz Oled monitörü aldım. İşlemcim R5 3600 ve ekran kartım MSİ RX 5600 XT Gaming X. Oyunda +300 FPS civarında alıyorum genelde. Oyunu 2K çözünürlükte oynarken PC kendini restart atıyor. Sebebi ne olabilir? PSU Corsair 650W. Ayrıca İşelmcinin Kule tipi iyi bir soğutucusu var. Ekran kartının da soğutması muhteşem ama değerlerine bakmadım oyundayken. 1080P'de oynarken kapanmıyor.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Ege
Merhaba arkadaşlar. Forumda konusu açılan Samsung G61SD 2K 240hz Oled monitörü aldım. İşlemcim R5 3600 ve ekran kartım MSİ RX 5600 XT Gaming X. Oyunda +300 FPS civarında alıyorum genelde. Oyunu 2K çözünürlükte oynarken PC kendini restart atıyor. Sebebi ne olabilir? PSU Corsair 650W. Ayrıca İşelmcinin Kule tipi iyi bir soğutucusu var. Ekran kartının da soğutması muhteşem ama değerlerine bakmadım oyundayken. 1080P'de oynarken kapanmıyor.
ekran kartın ve işlemci 2k için yetersiz kalıyor

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
Fps'im 2K da halen yüksek ama, yani işlemci ve ekran kartının mı değişmesi lazım sizce? Bir yerlerde PSU ile ilgili diye duydum.

Fps'im 2K da halen yüksek ama, yani işlemci ve ekran kartının mı değişmesi lazım sizce? Bir yerlerde PSU ile ilgili diye duydum.
Psu nuz sisteminiz rahat rahat besler

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Psu nuz sisteminiz rahat rahat besler
Diğer oyunlar için evet yetersiz kalabilir ama sadece Valorant oynuyorum, yüksek fps değerlerine rağmen mi yetersiz? 1080P’de restart atmıyor ama 2K’da restart arıyor. Bu da 2K da daha çok güç çektiği için olamaz mı sizce

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Rauf Emir
Diğer oyunlar için evet yetersiz kalabilir ama sadece Valorant oynuyorum, yüksek fps değerlerine rağmen mi yetersiz? 1080P’de restart atmıyor ama 2K’da restart arıyor. Bu da 2K da daha çok güç çektiği için olamaz mı sizce
Hocam emin değilim ama vram aşıyor olabilir mi? Mesela oyunda iken msi afterburner açınız değerler gözükecek şekilde ekran görüntüsü alır mısınız? Mümkünse en az 20 dakika oynayınız.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Hocam emin değilim ama vram aşıyor olabilir mi? Mesela oyunda iken msi afterburner açınız değerler gözükecek şekilde ekran görüntüsü alır mısınız? Mümkünse en az 20 dakika oynayınız.
20 dakkika dayanmayacak muhtemelen restart atar 2K'da

Aykut D.

80+ Gold
Sistem ve monitör çok alakasız :D .

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Sistem ve monitör çok alakasız :D .
Neden? Ekran kartım 1080P Ultra ayarlar için bir kart sanırım bilmiyorsunuz.
Ayrıca +300 fps alıyorum FPS oyununda. Hikayeli bir oyun oynamıyorum sadece Valoranttan söz ediyorum. Bir yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2kda yetmiyor diyenler neyin kafasını yaşıyor? adam valorant oynuyor rtxi en sonda açıp cyberpunk oynamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir anormallik var afterburnerdan sıcaklık değerlerini kontrol eder misin
Yarın ilk işim olacak, msi afterburn dışında hangi uygulamayı yüklemem gerekli?

Aykut D.

80+ Gold

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Alper
Monitör yeni sistem parasına ona takıldım 😁.
Piyasadaki en uygunuydu. Öğrenci indirimi vs taksit derken iyi bir fiyata mal oldu bence :) O da korkutuyor burn in falan olur mu diye rakipleriyle arasında çok fiyat farkı var çünkü :(

Top Bottom