lusiancan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 134
- İsim
- CAN UYGUR
İyi forumlar arkdaşlar geçenlerde konusunu da açmıştım sistemimdeki psu (asus tuf gaming 750b)'dan ufak cızırtılar geliyordu bu cızırtılar pc kapalı haldeyken bile geliyor ama nadiren ve arada bir elektrik çarpması gibi seslerdi. Bunun üzerine psu yu garanti kapsamında ithalatçı firma olan penta teknolojiye gönderdim. Psu'yu testten geçirdiklerini ve bir sorun olmadığını söyleyip yolladılar daha detaylar var ama artık ne uğraşmak istiyorum ne de uzatmak. Sonuç olarak gelince psu yu sisteme tekrar taktım aynı sorun devam ediyordu.
Bunun üzerine en azından akım korumalı priz alıp kullanmak istedim. Phillips in 7080wa diye bir modeli güzel indirimdeydi ama şansıma onu kaçırdım. Schneider de iyi marka diyorlar ama bu konularda pek bir fikrim yok güncel olarak f/p ve kaliteli bir akım korumalı priz önerisi yapabilir misiniz? Tunçmatik vs. markalar istemiyorum ürününün arkasında duran ve kendini kanıtlamış markalardan kaliteli öneriler yaparsanız sevinirim.
Bunun üzerine en azından akım korumalı priz alıp kullanmak istedim. Phillips in 7080wa diye bir modeli güzel indirimdeydi ama şansıma onu kaçırdım. Schneider de iyi marka diyorlar ama bu konularda pek bir fikrim yok güncel olarak f/p ve kaliteli bir akım korumalı priz önerisi yapabilir misiniz? Tunçmatik vs. markalar istemiyorum ürününün arkasında duran ve kendini kanıtlamış markalardan kaliteli öneriler yaparsanız sevinirim.