PSUM ARIZALI MI YARDIM EDIN

Reaksiyon skoru
6
sistemim oyundayken meselka pubg steamda 2snlık sıyah ekran yıyorum sızce sorun nedır occt power test yaptıgım sırada 12v 11.370 en duusk deger olarak gordum ortalama da 1180 flndı herhalde sızce bundan dolayı mı kapanıyor sıstem rtx 3070 ti ryzen 5 5600 enermax max pro 3 700 waltt psu ama sıstem 2snlık sıyah yerken de degerle bakıyorum o an 11.400 veya 500 oluyor

Onu kısıp gsync açtığında 240hz kullanırken siyah ekran almıyorsan sorun güç kaynağında demektir. 12v zaten düşük geliyor, gsync de ince bir ayar zaten. Düşük voltaj ile bu ince ayarı stabil sağlayamıyor demektir.

Power limiti kıstığında çekilen güç azalacak ve voltaj daha stabil olmaya başlayacak diye düşünüyorum.
30 dakika oldu occt testı bır sorun olmadı kapanmada olmadı sızce tekrarlanır mı veya mac ıcerısınde oyun oldugu ııcın daha farklı our mu

Oyun oynarken normal kullanıma ve teste göre daha fazla zorlanır bileşenler. Testte bir sorun olmasa bile Oyun sırasında anlık dalgalanmalarda sorun çıkabilir. Bence oyun oynayarak da deneyin sadece occt ile kalmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,169
Üyeler
190,519
Son üye
hamzamrt
Geri