PSU vahiyle gelecek herhalde.rx 570 4 gb ryzen 3 2200g 8 gb 2400 mhz ram 1 tb hdd 240 gb ssd a320m-s2h anakart
Yeni yazdın.yazıyo
yav tamam ona takılma biliyosan söyle bilmiyosan söyleme uğraştırma beniYeni yazdın.
230 V 400 WattHocam PSU özellikleri neler bunlari paylaşmamışsınız nerden bileceğiz PSU nUn özelliklerini kahin değiliz
Ya bu aralar böyle değişik değişik insanlar türedi. Yetmiyor keko arkadaşım yetmiyor. Adam gibi konuşun yeter ya. Ben sizinle böyle mi konuşuyorum. Allahın değişikleri.yav tamam ona takılma biliyosan söyle bilmiyosan söyleme uğraştırma beni
Şuanlık yeterli ama ileride parçaları değiştirirseniz sorun yaşayabilirsiniz.yav tamam ona takılma biliyosan söyle bilmiyosan söyleme uğraştırma beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
230 V 400 Watt
buraya soru sormaya geldim beni boş boş uğraştırıyosun lütfen gidermisinYa bu aralar böyle değişik değişik insanlar türedi. Yetmiyor keko arkadaşım yetmiyor. Adam gibi konuşun yeter ya. Ben sizinle böyle mi konuşuyorum. Allahın değişikleri.
çok teşekkür ederimŞuanlık yeterli ama ileride parçaları değiştirirseniz sorun yaşayabilirsiniz.
Başta psu özelliklerini yazmadın PSU özelliklerini yazmadığını söyleyince değiştirdin sanki ben dalgasına yapmışım gibi gösterdin. Allahın sakat, bir de gider misin falan diyor. Hey allahım ya forumda uğraştığım adama bak.buraya soru sormaya geldim beni boş boş uğraştırıyosun lütfen gidermisin
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok teşekkür ederim
defol git uğraşma o zaman allahın aptalı benle uğraş diyenmi oldu sana mı kaldım manyağa bak yaBaşta psu özelliklerini yazmadın PSU özelliklerini yazmadığını söyleyince değiştirdin sanki ben dalgasına yapmışım gibi gösterdin. Allahın sakat, bir de gider misin falan diyor. Hey allahım ya forumda uğraştığım adama bak.