Neler Yeni

Yardım psum patlamis olabilir mi?

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Kral seninkilere beton yetmez beton Sana kurban olayim Ben allah razi olsun dedigin gibi kisa devre yapmis calistirdim tekrar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Calistirdim reis

Calismadi aslinda calisti ama Ekran kartini cikarinca calisiyor Geri takinca ayni seyi yapiyor.
Daha kötü olmuş reis keşke PSU dan olsaydı ekran kartından mı yani ,
Ya PSU bozduysa ekran kartınıda.
-2 not stonks

Aykut D.

80+ Gold
Daha kötü olmuş reis keşke PSU dan olsaydı ekran kartından mı yani ,
Ya PSU bozduysa ekran kartınıda.
-2 not stonks
Psu 12v kanalından diğer harddisk işlemcide besleniyor 12v kanalında hata olsa en başta harddisk etkilenir bozulur .

Sanmiyorum ya ekran kartini takinca hic biri calismiyor her sey eskisi gibi oluyo pervane kisa bir sure donut duruyo
Farklı ekran karti varsa dene anakartin sağlam olup olmadığını e kartınmi anakartmi olduğunu teyit et . Arizlaysa rx550 ekran kartını servise götür tamir etsinler . Kartın kendisinden pahalı fiyat cikarirlarsa 1500 e rx580 al .

Son düzenleme:

rockbu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Uzun
Psu 12v kanalından diğer harddisk işlemcide besleniyor 12v kanalında hata olsa en başta harddisk etkilenir bozulur .

Farklı ekran karti varsa dene anakartin sağlam olup olmadığını e kartınmi anakartmi olduğunu teyit et . Arizlaysa rx550 ekran kartını servise götür tamir etsinler . Kartın kendisinden pahalı fiyat cikarirlarsa 1500 e rx580 al .
Suan ki psu 580e yeterli olur mu peki?

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom