Neler Yeni

Yardım psum patlamis olabilir mi?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
aga hiç hoşuma gitmedi bu üslubun insanlar bilse zaten takmaz demekki bilgisi yoktu dalga geçer gibi yazmışsın hoş olmamış
Kanka farketmemesi normal zaten ben bile şaşı olucaktım 110w yazısını görene kadar

4060fetişlidinazor

80+ Bronze

Kasayida degistirebilirim O yuzden kasayla birlikte satilan bir sey varsa iyi olur 3000 beni icin uygundur belki bi tik yukarisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gercekten cok sagol neyse ki patlamamis

Bir sey daha soyleyecem benim PSU gece 12 gibi gitti ama binada bazi dairelerde gece 2den sonra elektrik gitmis bizim dairede gitmedi sabah elektrikci geldi bakti bir seylere acaba ondan olmus olabilir mi diyorum
valla inan bilmiyorum onu da bence kasayı psu lu alma kasa psu ları genelde hep dandik oluyo böyle silver bronze sertifikalı bi high power falan al
bunlar bozulmuyo mu diceksin bozuluyodur elbet ama hiç deilse bi güvencen var
bende de kasa psu su vardı 650w sisteme reset attırıyodu oyuna girince high power aldım 600w düzeldi yani o wattın kaçını size verebiliyo o önemli bu 80+ gold bronze meselesi mesela atıyorum 600w 80 gold sertifikalı sana 600w'ın yüzde seksenini garanti veriyo demek
bende sıkıntı yapan 650 idi mesela çözmek için 600 aldım

rockbu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Uzun
valla inan bilmiyorum onu da bence kasayı psu lu alma kasa psu ları genelde hep dandik oluyo böyle silver bronze sertifikalı bi high power falan al
bunlar bozulmuyo mu diceksin bozuluyodur elbet ama hiç deilse bi güvencen var
bende de kasa psu su vardı 650w sisteme reset attırıyodu oyuna girince high power aldım 600w düzeldi yani o wattın kaçını size verebiliyo o önemli bu 80+ gold bronze meselesi mesela atıyorum 600w 80 gold sertifikalı sana 600w'ın yüzde seksenini garanti veriyo demek
bende sıkıntı yapan 650 idi mesela çözmek için 600 aldım
Tamamdir cok tessekkur ederim herkese

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
babalarımıza bu sorunlu ürünleri satan firmalar utansın ben çok duygulanıyorum böyle şeylerde
babalar kendi imkanlarıyla ellerinden geldiğince bişeyler almaya seni mutlu etmeye çalışıyor ya ama bazı kahpeler sorunlu ürün satıyo paramparça oluyorum
Kanka zamanında Kaliteli pc nedir bilmezdikki bende zamanında en çok pentium duo kullandım exper pcdi ki o dönemler pcler pahalıydı böyle babacan sağlam olanlar.

Aykut D.

80+ Gold

Aykut D.

80+ Gold
Kısa devre durumu var %100 psu demek doğru olmaz bileşenlerini tek tek denemen gerekli .

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tamamdir cok tessekkur ederim herkese
Kanka 3000 tl civarına güzel psu bulursun imkanın varsa kasada değiştirmeye bak eski tip metal kasaysa hava akışı pek yoktur bende pederde 20 sene kullandık neredeyse ordan biliyorum

körmü oldum la ben sorgulamaya başladım şuanda görmemişim .

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr

rockbu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Uzun
Kanka 3000 tl civarına güzel psu bulursun imkanın varsa kasada değiştirmeye bak eski tip metal kasaysa hava akışı pek yoktur bende pederde 20 sene kullandık neredeyse ordan biliyorum

körmü oldum la ben sorgulamaya başladım şuanda görmemişim .
PSU kasa toplam 3000 demistim 3000 Lira sadece psuya verirsem benim 550ye ihanet olur

Kısa devre durumu var %100 psu demek doğru olmaz bileşenlerini tek tek denemen gerekli .
En iyisi ben bilgisayarciya gotureyim yarin tessekkur ederim

Aykut D.

80+ Gold

rockbu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Uzun
El yeteneğin azda olsa bilgin varsa kendinde yapabilirsin karar sana kalmış .
Kral seninkilere beton yetmez beton Sana kurban olayim Ben allah razi olsun dedigin gibi kisa devre yapmis calistirdim tekrar.

Calistirdim reis

El yeteneğin azda olsa bilgin varsa kendinde yapabilirsin karar sana kalmış .
Calismadi aslinda calisti ama Ekran kartini cikarinca calisiyor Geri takinca ayni seyi yapiyor.

Son düzenleme:
Top Bottom