PSU'mu nasıl değişim yaptırırım

La macun kurumadıysa sıkıntı yoksa (ısınmıyorsa) niye değiştiresin? Diğer parçalar nasıl?
ne bilim knk bazılarıda şey demiş benim 6+2 lik pin takılı acaba ona 8lik alıp taksam olurmu birisi öyle çözmüş

ne bilim knk bazılarıda şey demiş benim 6+2 lik pin takılı acaba ona 8lik alıp taksam olurmu birisi öyle çözmüş
O da garip 8 zaten 6+2 dir çoğu zaman, acaba yük altında V değerin mi düşüyor. Sıcaklıkları güvenilir yerlerden kontrol et. Ram’ler yeni herhalde, onlarda problem var mıdır bilemiyorum ama sanmıyorum da.

O da garip 8 zaten 6+2 dir çoğu zaman, acaba yük altında V değerin mi düşüyor. Sıcaklıkları güvenilir yerlerden kontrol et. Ram’ler yeni herhalde, onlarda problem var mıdır bilemiyorum ama sanmıyorum da.
msi afterburnerdan baktım knk da alakası yokki sıcaklıkla çünkü gta 5 oynadık dğn 4 5 saat kapanmadı pes20 ye giriyorum 5dk da kapanıyor csde hiç kapanmıyor ama radeon ayarlarından cs güç tasarrufu modunda o yüzden 200fps alıyorum gaming moda alınca 400fps alıyorum ama yine 5dk da kapanıyor

Geri