Çözüldü✓ PSU'nun GPU'daki Dalgalanması

Reaksiyon skoru
6
oyundayken gpu powerinin dalgalanması beni benden aldı.düşük gpu kullanımın sebebi yüksek ihtimal ile psu'dan kaynaklı.fikirlerini alabilirmiyim

Ekler

• 111.png
    111.png
    98.8 KB · Hit: 107
Hocam PSU'nuzun verimlilik sertifikası var mı?

güç kaynağı.benim markam bst-500e
Sanırım bu PSU'nun verimlilik sertifikası yok. Ve aşırı kötü bir PSU haberiniz olsun bildiğiniz C4 diyebilirim.
Sisteminiz eğer tam elektriği çekemiyorsa (PSU'nun kalitesizliğinden) dolayı yaşıyor olabilirsin yani.

erimlilik sertifikası yok. Ve aşır
Sanırım bu PSU'nun verimlilik sertifikası yok. Ve aşırı kötü bir PSU haberiniz olsun bildiğiniz C4 diyebilirim.
Sisteminiz eğer tam elektriği çekemiyorsa (PSU'nun kalitesizliğinden) dolayı yaşıyor olabilirsin yani.
yani psu her an patlayabilir diyorsunuz :D.iki senedir kullanıyorum.allahtan bir şey olmadı.+80 gold sertifikalı bir psu almamı önerir misiniz? peki.oyunda gpu kullanımı %40.cpu kullanımı ise %50.bence bundan dolayı.fikrinizi alıyım.kesinlikle psu yu değiştiricem orası ayrı bir mevzu bide bir psu önerisi alırsam çok iyi olur bütçem 800 tl umarım iyi bir psu alabilirim teşekkürler bilgiler için

oyundayken gpu powerinin dalgalanması beni benden aldı.düşük gpu kullanımın sebebi yüksek ihtimal ile psu'dan kaynaklı.fikirlerini alabilirmiyim
Aynısını 2080Tİ'ı olan bir tanıdığım yaşamıştı. Temizledikten sonra takarken ekran kartına hasar vermiş. Fakat kesin konuşmayayım. Psudan da olabilir.

Aynısını 2080Tİ'ı olan bir tanıdığım yaşamıştı. Temizledikten sonra takarken ekran kartına hasar vermiş. Fakat kesin konuşmayayım. Psudan da olabilir.
çok yüksek ihtimal ile psu'da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• 13123131.png
    13123131.png
    979 KB · Hit: 76
çok yüksek ihtimal ile psu'da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düzgün bir psu al sorun çözülmezse iade edersin. İade işinde diğer siteler çok uğraştırıyor. O yüzden Amazona bakmanı öneririm.

yani psu her an patlayabilir diyorsunuz :D.iki senedir kullanıyorum.allahtan bir şey olmadı.+80 gold sertifikalı bir psu almamı önerir misiniz? peki.oyunda gpu kullanımı %40.cpu kullanımı ise %50.bence bundan dolayı.fikrinizi alıyım.kesinlikle psu yu değiştiricem orası ayrı bir mevzu bide bir psu önerisi alırsam çok iyi olur bütçem 800 TL umarım iyi bir psu alabilirim teşekkürler bilgiler için
Aynen öyle Powerboost PSU almayın, aldırtmayın. Tam bir pimi çekilmiş patlamayı bekleyen bir bomba gibi. Bu PSU güzeldir fiyatına göre en iyisi diyebilirim. Önceden 300 Liraya alırdık böyle PSU'ları ahh aahh nerde o günler...

yüksek ihtimalle iade etmem psu normal de de lazım bst 500-e power boosted kullanıyorum.c4 diyorlar :D
Detayını bilmiyorum ama sertifikası olmayan bir şey alma dostum tehlikeli. Canına bir şey olmaz büyük ihtimalle ama sistemi falan yakar

Geri