Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro V15 FPS drop sorunu sebebi ne olabilir?

tippygz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yağız
Nitro 5 var 3050 ile fortnite 150 sabit high ayarlar , bu v15 ler sıkıntılı hocam keşke almasaydınız
Hocam beni yakan zaten bu ürünün incelemelerini yayınlayan içerik üreticiyeri sponsorla adamlar alıp öve öve bitiremiyolar bizde güvenip alıyoruz finali bu o kadar donanım bilgimde yok maalesef detaylı bir araştırma yapamıyorum altıktan 1-2 hafta sonra fark ettim sorunu zaten.

SerdarT35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Serdar Totuzbeş
Hocam beni yakan zaten bu ürünün incelemelerini yayınlayan içerik üreticiyeri sponsorla adamlar alıp öve öve bitiremiyolar bizde güvenip alıyoruz finali bu o kadar donanım bilgimde yok maalesef detaylı bir araştırma yapamıyorum altıktan 1-2 hafta sonra fark ettim sorunu zaten.
sponsor alan zaten eline msi thin versen onu da över, enis abi övüyor misal adam biliyor mudur teknik işini bilmem.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yüksel
nitro 5 al geç

Top Bottom