400 daha koyma ihtimalin var mı hocam o paraya dandik kasalar oluyor önermek istemiyorumArkadaşlar başıkta belirttiğim gibi boş Bilgisayar kasası istiyorum PSU olmasın elimde var zaten.
Arkadaşlar başıkta belirttiğim gibi boş Bilgisayar kasası istiyorum PSU olmasın elimde var zaten.
Arkadaşlar başıkta belirttiğim gibi boş Bilgisayar kasası istiyorum PSU olmasın elimde var zaten.
Şu deepcool cg560'ı birebir gördüm,kasa şık, malzeme kalitesi de güzeldi.Uzun kullanımda buton takılmaları,bozulmaları,usb port arızaları olmayacak bir kasa al. Gerçi şimdi gametech'i birebir görmedim ama ben almazdım.400 daha koyma ihtimalin var mı hocam o paraya dandik kasalar oluyor önermek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.610,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim. Peki fan sayıları fazla olduğundan dolayı elektirik tüketimi hakkında bilgin var mı fazla mı ?Deepcool cc560 kullanıyorum memnunum,kaliteli,sessiz çalışıyor ve soğutması da gayet iyi.
Neden elektrik harcasın ki o fanların tekini 9v pille bile çalıştırırsın.Teşekkür ederim. Peki fan sayıları fazla olduğundan dolayı elektirik tüketimi hakkında bilgin var mı fazla mı ?