Neler Yeni

Psuyu çalıştırmasam bile çok çok ince bir ses geliyor

Dambıldor

80+ Silver
Cx650fe sahibim. Söyle deyim psu acayip sessiz hiç ses yok fakat psudan pc açık değilken çok çok ince bir ses geliyor cw değil muhtemelen çünkü sistemde ekran kartı yok sadece test etmek için taktım nedeni nedir? Ekran kartı olmadığı için daha yüke sokamadim. Fişe takıp sistemi açıp kapatınca ses gelmeye başlıyor. (pc açık ya da kapalı fark etmiyor psu fişe takılı olduğu sürece geliyor) Fişten çektikten 10 20 saniye kadar daha ses geliyor sonra kesiliyor. Rahatsız edici değil dibine girince zor duyuyorum. Nedeni ne olabilir? Önceki 2060imda cw vardı bu cwden daha da ince ses elektriksel gibi.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
O da elektrikle ilgili yine. Devrede dolaşırken ses çıkartıyor. Sen de ne şanssızsın ha.

Dambıldor

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O da elektrikle ilgili yine. Devrede dolaşırken ses çıkartıyor. Sen de ne şanssızsın ha.
Ama bu pylon gibi değil 20cm uzakta duruyum duyulmuyor bile :D sistem çalışırken dibine girsen bile duyulmuyor. zaten ucuza aldım satarken sıkıntı çıkmaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbiden xpg pylonda iki defa sorun yaşayan sendin dimi 😁
Bu 3 oldu Allah'tan normal olarak ses çıkarmıyor. Bu dediğim ses için sistemi kapıyorum öyle duyuluyor. 650ye aldım kuzen de 50sini ben veriyim dedi 600e denk geldi :D dh forumdan aldım sıfır jelatinli

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,924
İsim
Eren Yeager
Ama bu pylon gibi değil 20cm uzakta duruyum duyulmuyor bile :D sistem çalışırken zaten dibine girsen bile duyulmuyor. zaten ucuza aldım aldım satarken sıkıntı çıkmaz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu 3 oldu Allah'tan normal olarak ses çıkarmıyor. Bu dediğim ses için sistemi kapıyorum öyle duyuluyor. 650ye aldım kuzen de 50sini ben veriyim dedi 600e denk geldi :D dh forumdan aldım sıfır jelatinli
Hayırlı olsun.

Dambıldor

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun.
Eyvallah teşekkür ederim sanada hayırlı olsun. Senin pylon sessiz mi bari :D battlecruiser fanları felan nasıl?Allahtan işlemci soğutucusunu mugen 5 almışım aşırı sessiz. Onu da dh forumdan 1 hafta kullanılmis 300e aldım :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,924
İsim
Eren Yeager
Eyvallah teşekkür ederim sanada hayırlı olsun. Senin pylon sessiz mi bari :D battlecruiser fanları felan nasıl?Allahtan işlemci soğutucusunu mugen 5 almışım aşırı sessiz. Onu da dh forumdan 1 hafta kullanılmis 300e aldım :D
Sessiz hocam hepsi sessiz çalışıyor yaklaşık kasada şuan 7 adet fan var radyatörle beraber hepsi sessiz çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,650
Üyeler
172,878
Son üye
Taltask
Top Bottom