Monitör aldım 2 güne geldi fakat 1 adet ölü piksel çıktı orası birazcık ucuza mal satan biyer sana kalmışptt avmde çoğu laptop daha ucuz sizce ptt avmden alınır mı
ptt avmden alışveriş yapma matkap siparişi vermiştim 20 gün geçmişti kargoya vermemişlerdi iptal ettim, trendyol'dan direk sipariş verdim hemen ertesi gün teslim ettiler.ptt avmde çoğu laptop daha ucuz sizce ptt avmden alınır mı
Abartmayın zamanında az key almadık şimdide aciliyeti olmayan, satıcının keyfi ne zaman kargoya verirse ve kargocunun o günkü mental durumunu iyiyise getirir işte. Siz PTT üzerinden ürün almıyorsunuz. Ödeme yapıp gelmesini umut ediyorsunuz.Ptt avmden çay bile alınmaz. Muhatabım olmasın diyorsan buyur al kargon 1 aya mı gelir 2 aya mı artık şansına kalmış
Modem aldım tamı tamına 2 ay içinde kargoladı satıcı kargoyu ptt avm ile iletişime hergün geçtim işte şu gün kargolayacak vs vs en son dedim ben hem sizi hem bu satıcıyı şikayet edicem. O zaman kargolandı 5 gün kargo sürdü 5 gün içinde de sadece şubeye geldi şubede kendim beklememek için kendim gidip aldım. Key dediğiniz sanal bir şey adam önemsemez bile gönderir ürün alın bakalım kargoluyor mu muhatabınız var mıAbartmayın zamanında az key almadık şimdide aciliyeti olmayan, satıcının keyfi ne zaman kargoya verirse ve kargocunun o günkü mental durumunu iyiyise getirir işte. Siz PTT üzerinden ürün almıyorsunuz. Ödeme yapıp gelmesini umut ediyorsunuz.
Durum aynen böyle hocamModem aldım tamı tamına 2 ay içinde kargoladı satıcı kargoyu ptt avm ile iletişime hergün geçtim işte şu gün kargolayacak vs vs en son dedim ben hem sizi hem bu satıcıyı şikayet edicem. O zaman kargolandı 5 gün kargo sürdü 5 gün içinde de sadece şubeye geldi şubede kendim beklememek için kendim gidip aldım. Key dediğiniz sanal bir şey adam önemsemez bile gönderir ürün alın bakalım kargoluyor mu muhatabınız var mı
Hahah aynen vaziyet buydu orda ucuz diye bulaştım hesaba onay da yapamıyorum nasıl bi site yaptılarsa şifre unuttuk şifre sıfırlayamadım. iptal da edemiyorum siparişi kafayı yedim 2 ay adsl den vdsl geçecektim, Allahtan hemen başlatmadım 3 4 güne gelir diye yoksa bide internetle uğraşacaktıkDurum aynen böyle hocam
Eptt AVM + PTT kargo