Neler Yeni

ptt avm den laptop alınır mı

Enes_ss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes
ptt avmde çoğu laptop daha ucuz sizce ptt avmden alınır mı

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Ptt avmden çay bile alınmaz. Muhatabım olmasın diyorsan buyur al kargon 1 aya mı gelir 2 aya mı artık şansına kalmış 😂

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Mert Camran
ptt avmde çoğu laptop daha ucuz sizce ptt avmden alınır mı
ptt avmden alışveriş yapma matkap siparişi vermiştim 20 gün geçmişti kargoya vermemişlerdi iptal ettim, trendyol'dan direk sipariş verdim hemen ertesi gün teslim ettiler.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Ali
Ptt avmden çay bile alınmaz. Muhatabım olmasın diyorsan buyur al kargon 1 aya mı gelir 2 aya mı artık şansına kalmış 😂
Abartmayın zamanında az key almadık 😁 şimdide aciliyeti olmayan, satıcının keyfi ne zaman kargoya verirse ve kargocunun o günkü mental durumunu iyiyise getirir işte. Siz PTT üzerinden ürün almıyorsunuz. Ödeme yapıp gelmesini umut ediyorsunuz.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
PichHasso
ptt avm den hiç bir şey alınmaz satıcı güvenilir olsa bile ptt avm olduğu için sana paramparça gelme ihtimali var

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Abartmayın zamanında az key almadık 😁 şimdide aciliyeti olmayan, satıcının keyfi ne zaman kargoya verirse ve kargocunun o günkü mental durumunu iyiyise getirir işte. Siz PTT üzerinden ürün almıyorsunuz. Ödeme yapıp gelmesini umut ediyorsunuz.
Modem aldım tamı tamına 2 ay içinde kargoladı satıcı kargoyu ptt avm ile iletişime hergün geçtim işte şu gün kargolayacak vs vs en son dedim ben hem sizi hem bu satıcıyı şikayet edicem. O zaman kargolandı 5 gün kargo sürdü 5 gün içinde de sadece şubeye geldi şubede kendim beklememek için kendim gidip aldım. Key dediğiniz sanal bir şey adam önemsemez bile gönderir ürün alın bakalım kargoluyor mu muhatabınız var mı

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
971
İsim
Ali
Modem aldım tamı tamına 2 ay içinde kargoladı satıcı kargoyu ptt avm ile iletişime hergün geçtim işte şu gün kargolayacak vs vs en son dedim ben hem sizi hem bu satıcıyı şikayet edicem. O zaman kargolandı 5 gün kargo sürdü 5 gün içinde de sadece şubeye geldi şubede kendim beklememek için kendim gidip aldım. Key dediğiniz sanal bir şey adam önemsemez bile gönderir ürün alın bakalım kargoluyor mu muhatabınız var mı
Durum aynen böyle hocam
Eptt AVM + PTT kargo 🤣

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Durum aynen böyle hocam
Eptt AVM + PTT kargo 🤣
Hahah aynen vaziyet buydu 😂 orda ucuz diye bulaştım hesaba onay da yapamıyorum nasıl bi site yaptılarsa şifre unuttuk şifre sıfırlayamadım. iptal da edemiyorum siparişi kafayı yedim 2 ay adsl den vdsl geçecektim, Allahtan hemen başlatmadım 3 4 güne gelir diye yoksa bide internetle uğraşacaktık

Senerr

80+ Bronze
Ptt kargo ile gelir hangi satıcı olursa olsun, diğer alışveriş siteleri her türlü firma ile gelebiliyor. Ptt'nin avantajı köylere ulaşmasıdır. Satıcıya göre çok değişen hızı ile kalitesi var. Örneğin Pegasus yayınlarından Witcher 3 kitabı aldım şu an tanesi 300+ TL falan o zamanlar uygundu, 1 gün içinde kargolandı ertesi gün geldi. Güzel bir paket ile geldi hem de açıkçası bana kalırsa PTT en geniş teslimat ağına sahip. Şubeleri de devlet eli olduğuna çok yaygın fakat hani kötü satıcıya denk gelip dolandırılma ihtimalinizde var öyle devlet diye sırtınızı yaslamayın. Kırık, çatlak vs. olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,981
Üyeler
159,250
Son üye
Medre
Top Bottom