PTT bursluluk kartımla steamden alışveriş yapamıyorum yardım

CanCel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
878
PTT Ön Yüklemeli kartı kullanıyorum steame para yatırıcam ama böyle bir yazı yazıyor
aşağısındaki MasterCard'ı seçiyorum yine aynı yazı çıkıyor
PTT (BoaCompra) olan ödeme yönetemini seçiyorum bu seferde böyle diyor
1657709855299.png

1657709771491.png

Kart internet bankacılığına açık olması gerek (yurtiçi-yurtdışı)

Kartın internet alışverişine kapanmış olabilir dostum. Dün benim de Garanti kartım internet alışverişine kapatılmış haberim olmadan.

knk ben 470 alıyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart internet bankacılığına açık olması gerek (yurtiçi-yurtdışı)
yurt dışına açık olmayabilir bilmiyorum kartı devlet verdiği için

Kartın internet alışverişine kapanmış olabilir dostum. Dün benim de Garanti kartım internet alışverişine kapatılmış haberim olmadan.
haberin olmadan niye kapatılmış öğrenebildin mi

knk ben 470 alıyom

yurt dışına açık olmayabilir bilmiyorum kartı devlet verdiği için

haberin olmadan niye kapatılmış öğrenebildin mi
Valla sormadım kanka, müşteri hizmetleriyle konuşmayı sevmiyorum. İnsanı kanser ediyorlar :D

boa kartlar geçersiz.
konuyula pek alakası yok ama bu bursluluk kartını herkese veriyor mu devlet? merak ettiğim için sordum.
Kazan sende versinler. Ben 5. Sınıfta kazandım yaklaşık 8 yıldırlı alıyorum burs. Şu an aylık 800tl alıyorum.

Papara kartın vs. varsa PTT kartından Papara kartına yükleme yap. Hem Steam cashbackinden de faydalanabilirsin.
online transfer oluyor mu ki

Kazan sende versinler. Ben 5. Sınıfta kazandım yaklaşık 8 yıldırlı alıyorum burs. Şu an aylık 800tl alıyorum.
800 mü knk ciddi misin ben niye bu kadar az alıyom 470 mi ne alıyom

hayır İOKBS diye bir sınav var kazanırsan devlet sana her ay belli bir para veriyor bu yıl ben 470 TL alıyorum her yıl artıyor
Hocam ne zaman kazandınız siz? Baya az, alıyomuşsunuz. Ben 800tl alıyorum aylık.

Geri