Neler Yeni

Ptt den mi band 7 alinir mi?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
hocam napıcanız küçücük ekran. gidin huawei alin pisman olmazsiniz, boyle bir akicilik yok yani cok ciddiyim
hocam 7 alma kararı aldım, ip atlama falan filan bir sürü spor modu varmış. Definasyon döneminde işime yarar. Bir de mi band içime daha çok siniyor huawei ye göre

DaffyGraphic

80+ Silver
hocam 7 alma kararı aldım, ip atlama falan filan bir sürü spor modu varmış. Definasyon döneminde işime yarar. Bir de mi band içime daha çok siniyor huawei ye göre
valla honro band 6ımda bile ip atlama modu var, her şey var. sadece ismi çıktığı için mi band almışsınız muhtemelen. asla değeceğini düşünmüyorum o praya. mi band 7e para verilmez.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
valla honro band 6ımda bile ip atlama modu var, her şey var. sadece ismi çıktığı için mi band almışsınız muhtemelen. asla değeceğini düşünmüyorum o praya. mi band 7e para verilmez.
hocam aralarında 100 lira fark var honor la, almışken daha bilindik bir şey almak mantıklı değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

trendyolda honor band 6 590 TL
bi aklımı çeldi, çok kararsızım

Son düzenleme:

DaffyGraphic

80+ Silver
hocam aralarında 100 lira fark var honor la, almışken daha bilindik bir şey almak mantıklı değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

trendyolda honor band 6 590 TL
bi aklımı çeldi, çok kararsızım
huawei alin hocam o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,941
Üyeler
161,530
Son üye