Bence honor band 6 alın, ekran bakımından çok iyi. Kendimde kullanıyorum. Ben şahsen mi banda 800 vermem. 600e honor band 6Konuda bahsettiğim band 5 mi yoksa sıfır olarak mı diyorsunuz
Konuda bahsettiğim band 5 mi yoksa sıfır olarak mı diyorsun
görmüştüm ama adını hatırlamıyorum
Bende mi bamd 5 var zaten 6 yada 7 ye geçeceğim yakın zamanda. 1.5 yıldır kullanıyorum mi band 5 i herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Tek sorunu ekranın alt kısmında küçük mavi bir şerit var. İlk aldığımda mı vardı sonradan mı odlu bilmiyorum. Aldığım ilk hafta duvar ekranını çizdi. Onun dışında temiz duruyor halayani sadece saati görmek ve şarkıyı geçmek için falan kullanıcam, 300 e almak varken 800 e almalı mıyım? ona göre sipariş vereyim siz olsanır ne yapardınız
honor band 6 da 700 e yaklaşmış herhalde, alırsam 100 daha ekler 7 alırım spor aktivitesi çok fazlaymış herhalde.Bence honor band 6 alın, ekran bakımından çok iyi. Kendimde kullanıyorum. Ben şahsen mi banda 800 vermem. 600e honor band 6
5 ile 7 arasında çok ekran farki var. Büyük ekran seviyorsan 7 al ama bana fark etmez dersen 5 al.arkadaş elindeki mi band 5 i 300 e vereyim dedi, garantisi 6-7 ay varmış
800 vermekten iyi midir??
ikiside aynı işlevi görüyor değil mi? yazılımında falan çok fark var mı?5 ile 7 arasında çok ekran farki var. Büyük ekran seviyorsan 7 al ama bana fark etmez dersen 5 al.
hass ne ara 700 oldu bu. spor aktiviteleri aynı.honor band 6 da 700 e yaklaşmış herhalde, alırsam 100 daha ekler 7 alırım spor aktivitesi çok fazlaymış herhalde.
ama kuzenim 300 e mi band 5 vereyim dedi kafam bi karıştı
5e para verilmezhonor band 6 da 700 e yaklaşmış herhalde, alırsam 100 daha ekler 7 alırım spor aktivitesi çok fazlaymış herhalde.
ama kuzenim 300 e mi band 5 vereyim dedi kafam bi karıştı
300 lira ama, çok mu kötü?hass ne ara 700 oldu bu. spor aktiviteleri aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5e para verilmez
ben olsam, huawei band 6 veya 7 alirdim. mi bande para verilmez300 lira ama, çok mu kötü?
herkes öyle diyor alacam band 7 yi de şimdi 300 e onu duyunca bi içim acıyor 800 vermeye
Verilmez kadar net değilim ama bencede huawei alırım gibi.ben olsam, huawei band 6 veya 7 alirdim. mi bande para verilmez
hocam napıcanız küçücük ekran. gidin huawei alin pisman olmazsiniz, boyle bir akicilik yok yani cok ciddiyimpeki neden hocam?
mi band 7 yerine band 6 nin + ları neler?