Neler Yeni

Yardım Ptt Kargo 15 gündür ürünümü getirmiyor!

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Dostlar selamlar 3 nisanda tarafıma istanbuldan ptt kargo ile kargo gönderildi fakat 15 gün geçmesine rağmen ürün hale elime gelmedi. 4 kere müşteri hizmetlerini arama ürünün istanbul anadolu yakası kargo toplama merkezinde olduğunu söylediler ve kayıt açtılar fakat yinede ürün gelmedi ürün hala istanbulda gözüküyor. Tahminimce ürün kayıp oldu fakat bilemiyorum. Daha önce böyle bir şey yaşıyan veya ne yapmam gerektiğini bilen varsa yazabilirmi? Şikayetvara da yazdım bir kişi döndü merkeze haber vericem diyip kapattı. Gerçekten ptt kargo rezil toplama merkezinin numarasını aldım fakat onuda açmıyorlar.
Benim de son 3 kargomu Eve geldiklerinde evde kimse yokmuş diye (her zaman evde biri olur 5 kişi yaşıyoruz annem her zaman evde oluyor) dağıtım merkezinde bekliyormuş evden 20km uzakta ki merkeze gelip almamı söylüyorlar sözde kargo şirketi bi de valla kafayı yicem yine 100 liralık çinden aldığım ürünü geri göndericekler gibi duruyor hiç uğraşamam oraya kadar gitmeye

Natisse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alper Eşel
Benim de son 3 kargomu Eve geldiklerinde evde kimse yokmuş diye (her zaman evde biri olur 5 kişi yaşıyoruz annem her zaman evde oluyor) dağıtım merkezinde bekliyormuş evden 20km uzakta ki merkeze gelip almamı söylüyorlar sözde kargo şirketi bi de valla kafayı yicem yine 100 liralık çinden aldığım ürünü geri göndericekler gibi duruyor hiç uğraşamam oraya kadar gitmeye
Artık aşama atladılar hocam önceden en azından önceden kargoyu bulunan ile kadar getirebiliyorlardı şimdi direk getirmiyorlar tabi kaybetmedilerse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banggooddan aldığım ürün 1 haftada hong kong dan trye geldi bunlar 2 haftada ürünü istanbuldan izmire getiremediler..

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
sahibinden param güvendeyle bi şey alıp satıyosan muhakkak yurtiçi kargoyu tercih etmelisin. Hatta ben internetten bi şey sipariş ederken bile yurtiçiyle anlaşmalı yerlerden almaya çalışıyorum. Çünkü aldığım yer aynı gün kargoya verirse ürün ertesi sabah elime ulaşıyo.
(Çorum'da yaşıyorum ve İstanbul Çorum hattı da böyle Çorum Adana hattı da)

Natisse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alper Eşel
sahibinden param güvendeyle bi şey alıp satıyosan muhakkak yurtiçi kargoyu tercih etmelisin. Hatta ben internetten bi şey sipariş ederken bile yurtiçiyle anlaşmalı yerlerden almaya çalışıyorum. Çünkü aldığım yer aynı gün kargoya verirse ürün ertesi sabah elime ulaşıyo.
(Çorum'da yaşıyorum ve İstanbul Çorum hattı da böyle Çorum Adana hattı da)
Her zaman tercihim yurtiçi kargo zaten hocam satıcı arkadaşa uzakmış bende ptt ile gönderim yapabilirsiniz dedim kırılıcak bir ürün değildi ama ürünü getirmeyeceklerini beklemiyordum açıkcası.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Ürünün pttye ulaştıysa artık ürün pttnindir.

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
aras kargonunda pttden gram farkı yok gönderdiğim kargo 1 haftadır aktarım merkezinde şubelerede ulaşılamıyor yurtiçi kargo harici alisveris yapmamak lazim

Natisse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Alper Eşel
Ufak bir güncelleme şimdi müşteri hizmetleri ile tekrar görüşme yaptım ben , acileyet kaydı oluşturalım diyor, 5. aciliyet kaydı olacak pek işe yaramıyor dedim ,kaydınızı göremedim dedi. Neyse kaydı oluşturdum dedim peki ürünüm ne zaman gelir diyorum ben gerekli bilgiyi verdim diyor. Ürünü pttye bağışlamış gibi bir şey oldu bu durum bir kargo için bu kadar uğraşmaya değmez artık. Bundan sonra ptt kargodan ürün alıcak veya gönderecek olan varsa ben böyle bir durum yaşadım sizinde yaşamayacağınızın garantisi yok bunu göze alarak gönderim yapmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,617
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom