Neler Yeni

PTT Kargo EHLİYETİMİ Yanlış Kişiye Vermiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
PTT ehliyetimi yanlış kişiye vermiş müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturdum e posta ile cevap gelir dedi kaç güne gelir bana ehliyetim

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok kötü gerçekten kötü birinin eline geçtiyse ehliyetten bilgilerini çalmış olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kötü gerçekten kötü birinin eline geçtiyse ehliyetten bilgilerini çalmış olabilir
Her türlü PTT suçlu kardeşim şikayet felan da oluşturdum sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgileriniz çalınmış olabilir ama daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum
Ben şikayetimi oluşturdum PTT suçlu olur kardeşim

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
. Bu tür gönderiler sadece alıcısına teslim edilir veya 2. bir alıcı bilgisi girildiyse ona teslim edilir. Bu kişiler harici hiçkimseye teslim edilemez. PTT dağıtıcısının yaptığı bir ihlaldir. Bulunduğun yerde ki ptt şubesine gidip dağıtıcının kim olduğunu öğrenin aksi halde ehliyetin tekrar sana gelmesi için senden ek masraf isterlerse dağıtıcının ödemesi gerekiyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
PTT sözde kargo teslimatını 1. derece yakın akrabalar dahil kimseye yapmıyor. Yaptıkları olaya bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
. Bu tür gönderiler sadece alıcısına teslim edilir veya 2. bir alıcı bilgisi girildiyse ona teslim edilir. Bu kişiler harici hiçkimseye teslim edilemez. PTT dağıtıcısının yaptığı bir ihlaldir. Bulunduğun yerde ki ptt şubesine gidip dağıtıcının kim olduğunu öğrenin aksi halde ehliyetin tekrar sana gelmesi için senden ek masraf isterlerse dağıtıcının ödemesi gerekiyor.
Kimin dağıttığı yazıyor kargo takipde şikayet ettik bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PTT sözde kargo teslimatını 1. derece yakın akrabalar dahil kimseye yapmıyor. Yaptıkları olaya bakın.
Hiç bir zaman mecbur kalınmadıkça PTT önermiyorum hem bizim köy en büyük köy olmasına rağmen sadece Perşembe günleri geliyor hem çok zaman alıyor kullanmayın ağalar.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ptt öyle bir kargo ki
Yerden yere değişiyor evet ama bizim burada ki rezalet . Adam bizim politikamızda yukarı çıkmak yok diyor işinize gelmiyorsa ben kapıya bırakır giderim diyor .
Hem kargoyu 2.5 hafta sonra getiriyor hemde yukarı asla çıkamayız aşağı inin diyor şaşırmadım açıkcası.
Herhangi bir konuda kesinlikle ptt suçlu bunun kanıtını bulun elinizde bulunsun

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
PTT ehliyetimi yanlış kişiye vermiş müşteri hizmetlerini arayıp şikayet oluşturdum e posta ile cevap gelir dedi kaç güne gelir bana ehliyetim
Banada şey yapmıştı evde ben yomtum bizimkiler vardı evdemisin dedi evet dedim tamam bırakıyorum dedi eve geldim sordum bizimkilere kargo bırakılmamış sistemde teslim edildi görünüyor. Aradım ptt yi anlatim olanlari komşuya bırakmışlar komşuda 1 haftalığına köyüne gitmiş şikayetçi olmuştum kargocudan.

Top Bottom