Neler Yeni

Ptt Kargo nun Reziliği!

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz
PTT kargoya ürün verdim götürmeleri için ve istanbul içi 21 gün sonra tekrardan bana döndü.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
hayır urune gore vergi verip geç geliyor dedım senın türkçe hocan kımdı?
Ürüne vergi biçmeleri zaten sıkıntı kardeşim 6 gündür fiyat biçmiyorlar.
Biçilse geç gelsin önemli değil 6 gündür bekliyor boş boş

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Ahmet
Beyler yurt dışından ürün aldım 8 günde türkiyeye girdi 6 günden beri istanbul ptt pimde bekliyor gümrükten 6 günde geçemedi.
Arıyorum sırada 4 kişi 5 kişi var diyor bekliyorum 10 20dk açıyorlar ses vermiyorlar ses gelmiyor 3 kez aradım 3 ündede başta ses geliyor açma sesi sonra ses yok.
Bu ne berbat bir kargo şirketidir !
Yurtdışından kargom geldi ptt kargo başkasına vermiş. İşin daha garip tarafı adres telefonum ve ismim yazıyor nasıl alakasız birine vermişler anlamadım. Neyseki alan kişi insaflı çıkmış geri iade etmiş yanlış adres diye öyle beni aradılar kargonuz geldi diye yanlış vermişisiz diye yoksa umurların da bile değil :(

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
napayım halla halla benmı gumrukde çalışıyorum bunu bana laf yapıyorsun
Kötü değil diyorsun kardeşim sabahtan beri ptt yi koruyosun
Yurtdışından kargom geldi ptt kargo başkasına vermiş. İşin daha garip tarafı adres telefonum ve ismim yazıyor nasıl alakasız birine vermişler anlamadım. Neyseki alan kişi insaflı çıkmış geri iade etmiş yanlış adres diye öyle beni aradılar kargonuz geldi diye yanlış vermişisiz diye yoksa umurların da bile değil :(

MertStnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Üstünel
Beyler yurt dışından ürün aldım 8 günde türkiyeye girdi 6 günden beri istanbul ptt pimde bekliyor gümrükten 6 günde geçemedi.
Arıyorum sırada 4 kişi 5 kişi var diyor bekliyorum 10 20dk açıyorlar ses vermiyorlar ses gelmiyor 3 kez aradım 3 ündede başta ses geliyor açma sesi sonra ses yok.
Bu ne berbat bir kargo şirketidir !
Ben yurt dışından sipariş vermememe rağmen Antalya'dan Adana'ya 1 günde gelip evime 1 haftada anca geldi.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_