ahenk'
80+ Silver
2-3 kişi değil ki. PTT gerçekten kötü.2-3 kişinin sorun yaşaması PTT nın rezil oldugu anlamına gelmıyor burda markaya hakaret ediyorsun buda forumda yasak
2-3 kişi değil ki. PTT gerçekten kötü.2-3 kişinin sorun yaşaması PTT nın rezil oldugu anlamına gelmıyor burda markaya hakaret ediyorsun buda forumda yasak
ben sorun yaşamadım çevremdeki çogu tanıdıgımda sorun yaşamadı mükemmel sorunsuz bir şirket demiyorum zaten2-3 kişi değil ki. PTT gerçekten kötü.
300 kişi yorum yapmış ve hepsi bir yıldız dostum böyle sorun yaşayıp dilegetirmeyen kaç kişi, var biliyormuusn sen?2-3 kişinin sorun yaşaması PTT nın rezil oldugu anlamına gelmıyor burda markaya hakaret ediyorsun buda forumda yasak
ben sorunsuz demıyorum ama *rezil berbat* demen hoş bişey değil300 kişi yorum yapmış ve hepsi bir yıldız dostum böyle sorun yaşayıp dilegetirmeyen kaç kişi, var biliyormuusn sen?
Öyle ama yapack bir şey yok işlerini yapmıyorlar 3 kez aradım ses vermiyorlar yarım saat bekledimben sorunsuz demıyorum ama *rezil berbat* demen hoş bişey değil
ne alıyorsun ? iade et 1 yıldız ver başka yerden alÖyle ama yapack bir şey yok işlerini yapmıyorlar 3 kez aradım ses vermiyorlar yarım saat bekledim
Yurt dışından aldaım başka biryerden alsamda yine ptt ile gelir.ne alıyorsun ? iade et 1 yıldız ver başka yerden al
ne alıyorsun ?Yurt dışından aldaım başka biryerden alsamda yine ptt ile gelir.
Farkedermi?ne alıyorsun ?
ederFarkedermi?
Mesela ne gibi bir farklılık olabilir?
gümrükde urunlere göre fiyat süre gibi şeyler değişiyor diye biliyorumMesela ne gibi bir farklılık olabilir?
Aynen pahalı ürünleri 2 haftada ucuz ürünleri 1 günde geçiriyorlar.gümrükde urunlere göre fiyat süre gibi şeyler değişiyor diye biliyorum